AKTUELNO

Teodora Delić noćas je na "Elitoviziji" prošla kao "bosa po trnju" zbog komentara Bore Santane, a potom i brutalnih prozivki i uvreda od strane Tamare Đurić, sa kojom je ušla u verbalni klinč.

Bora je najpre nekoliko puta sa sigurnošću ponovio da Teodoru zna iz spoljnjeg sveta, te da su se nekoliko puta sreli, jednom čak i u društvu vremešnog folkera Ere Ojdanića, što je Teodora izričito demantovala. Međutim, ponovo se digla prašina oko navodne afere mlade učesnice "Elite" i Ere Ojdanića, što je Teodora ponovo demantovala.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja se ne svađam sa devojkama koje na Ibarskoj magistrali rade na žetone. Ti s takvim izgledom i šarama, s takvim ustima kao patka, treba da pogneš glavu i da ne govoriš nešto. Tebi je glava podignuta, jer ne kapiraš šta ti ja govorim. Bebice, tebi je Miljana dala integritet, a ti si veoma nezahvalan. To ne rade dobri momci. Poradi malo na svom ponašanju i nauči svoju devojku kako treba da se ponaša. Stavi malo taj miktofon kod usta, a ne samo kao na kožni da pričaš - rekla je, između ostalog, Tamara Teodori i Nenadu Macanoviću Bebici, s kojim je nastupala, a njena majka Slavica Delić teško je podnela situaciju u kojoj joj se ćerka noćas našla.

Bilo mi je mnogo teško, i smešno, žalosno... One bljuvotine je prvo počeo Bora Santana da priča, pominje joj Eru Ojdanića. Era je demantovao, ona ga ne poznaje, nikada nije bila sa njim. Krenuo je Bora to da lupeta, pa je Tamara krenula da mi pljuje ćerku iz čista mira, verovatno zbog Bebice. Rekla je da će unapred da ga nagazi, shvatila sam odmah da će i Teodora biti tu ubačena, u paketu - počela je priču za Pink.rs Teodorina majka Slavica koja kaže da je sreća što njen suprug nije video šta se zbiva.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Ta Tamara pljuje po Teci, a niti je zna niti poznaje. Došlo mi je da plačem, noćas u pola četiri baš mi je bilo loše! Nisam znala da li da budim supruga, ali da sam ga probudila - srčka bi ga strefila! Nisam htela da mu noćas pričam, da je ne tuži, ne znam šta će da mu padne na pamet. Moj muž je jako osetljiv na Teodoru, to nam je najmlađa ćerka, naš krasuljak, šta da vam kažem... Bolje da mu ne pričam, da ne produbljujem, da ne duži i Boru i Tamaru. O tome da li će im stiću tužbe, nek odlučuje sama Teodora kad bude izašla.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, ponosna je na ponašanje svoje ćerke.

Dobro je i izdržala sve kritike i nebuloze koje je pričala Tamara, kao i Bora. Ježila sam se dok sam to slušala, strašno. Moja ćerka ne voli vašare, divim joj se kako je stoički podnela te uvrede i bljuvotine koje su joj pričali... Moje dete, mora da je snagu povukla na mene. Moja ćerka je bila četiri meseca u drugom rijalitiju, tada je upoznala Erinog unuka. Jednom ga je posle rijalitija pozvala na 19. rođendan, nije tu bio samo on, već dosta društva. Tako se ona poznaje sa Erinim unukom, ali ne i sa Erom! Kakav Era, ne zna ga! Bora ne znam koga je video, nije to Teodora bila, verujte mi - zaključila je Slavica.

Foto: Foto/Google Mpas, E-Stock

Autor: D.T.