AKTUELNO

Iako su mnogi tvrdili da su u vezi, pevačica otkriva šta povezuje njih dvoje.

Sin Goce Božinovske, Mirko Šijan stalno je u centru pažnje domaćih medija. Nedavno je odjeknula informacija da je Mirko uhapšen na dan njihove krsne slave Aranđelovdan, a Goca je objasnila da je pozvan na razgovor zbog incidenta koji se desio na Kopaoniku pre četiri godine kada se potukao.

- Oko njega sam se dosta nervirala, ali ne mogu više! Nije mali, a i nije on toliko nemiran, koliko se o tome piše! Više su to mediji napumpali jer valjda je njima logično da Šijanov sin uvek bude predstavljen kao neki nasilnik i grubijan. Svi dečaci u tim godinama su pomalo nestašni i nije on ništa drugačiji od ostale dece. Žao mi je što je morao da ode na taj razgovor baš na dan naše krsne slave, ali bože moj, ništa strašno - rekla je Goca Božinovska za Star.

Foto: Instagram

Kako je pre 17 godina njen suprug Zoran Šijan ubijen, ova pevačica nije javnosti otkrivala svoj emotivni status nakon toga.

Što sam se udavala, udavala sam se! Nisam ja ni mlada da se zaljubljujem sad! Lepo mi je, uživam, imam prijatelje, svoj život i zamisli sad da mi to neko remeti i kvari, ne mogu ja to. Mogu da se zabavljam, a da sa nekim živim, nema šanse - iskrena je bila Božinovska.

Foto: Dragan Gajić

Šuškalo se da je bila u vezi sa Ćazimom Osmanijem, a ona tvrdi da među njima postoji samo prijateljstvo.

- Ćazim i ja smo prijatelji 100 godina, i to veliki! A to što su me spojili sa njim je presmešno. On je stvarno dasa, drug, kavaljer… Uvek je ostavljao najveći bakšiš - rekla je pevačica.

Foto: Facebook

J. V.

#Goca Božinovska

#pevačica

#Ćazim Osmani

'