AKTUELNO

Šok!

Voditeljski par Ana Radulović i Milan Milošević dali su reč Bori Santani, nakon što je Bora Terzić pokazao da je hrabar i pojeo iz činije skoro sve, kako bi prokomentarisao nastup Bore i Milice Veličković.

Kad vidim naslov Bora i Milica svađa u "Eliti", pitam se kada smo mi bili u "Eliti". Milicu znam dve godine, znam devojku, družili smo se, izlazili smo, laž je sve ono što su pričali i drago mi je da nije pala na onu priču. Ja sada mogu javno da kažem da ništa sa tom devojkom nisam imao - rekao je Bora.
Svašta smo mi prošli, stizala su pitanja, drago mi je što si to rekao - rekao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica je dobar lik, sa njom su bile dobre žurke - rekao je Bora.
Ne verujem da se vidimo posle jer se ženiš, ja sada imam momka - rekla je Milica.
Ja ne idem po afterima niti sam ikada išla, može ona da pretpostavlja. Jesam ostajala u klubovima do kasno, ali sam uvek posle išla kući. Ne volim to, nisam taj tip. Zanima me, kako se to dižu kriterijumi za trojku - rekla je Milica Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne moram ja da dokazujem ljubav kroz stihove, to je meni više bila zezancija, ali sam htela da potkačim Deniz Dejm - rekla je Milica.
Bili ste mi super, koliko sam čula vi ste najduže u vezi, da ste tu započeli. Vaša podrška, pozdrav za Lakića, mi smo pre 15 godina bili komšije, ja sam tamo studirala, živela sam tamo šest godina - rekla je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada me nešto ne intresuje, ja gledam kako mi rastu nokti?! Da li je ta trojka bila na dobrovoljnoj osnovi?! Ako jeste, onda nema veze. Ja znam šta znači after, odlično, ne posećujem. Simpatični ste mi, lepo je što nemate velike oscilacije, ako vam je bio Bora najveći problem, onda ne bio vam veći - rekla je Tamara.
Milicu nisam videla na snimcima u telefonu, ali ostale jesam. Plezili su se oni - rekla je Milica Kemez.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Pink.rs