AKTUELNO

Milionski auditorijum TV Pink i aktuelnog rijalitija "Elita", kao i "Zadruge", svake sezone željno i s nestrpljenjem iščekuju sada "Elitovizije", ranije "Zadrugovizije", a za samo tri sata, sa početkom od 22 časa na TV Pink, počeće još jedna, ovog puta ljubavna "Elitovizija".

Veliki šef je o tome i o pravilima iste obavestio ljubavne parove i učesnike "Elite", koji od tada marljivo rade i spremaju svoj muzičko - scenski performans koji već unapred obećava pravi spektakl za milionski auditorijum TV Pink.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Kako je Veliki šef obavestio sve, ova "Elitovizija" odviće se po posebnim pravilima. Ljubavni parovi predstaviće se hitovima domaćih izvođača, nakon čega će morati da izrecituju stihove svom partneru ili partnerki, ali - to nije sve! Veliki šef pripremio je još mnogo iznenađenja, a o svemu tome saznaćemo večeras uživo na TV Pink!

PAROVI ZA LJUBAVNU ELITOVIZIJU:

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović, Uroš Rajačić i Jovana Cvijanović, Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo, Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić, Danijel Dujković Munjez i Stefani Grujić, Milica Veličković i Borislav Terzić Terza, Ivan i Jelena Marinković, Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović, Slađa Poršelina i Pavle Milevski Pablo, Milena Kačavenda i Samir Ramović, Darijan Radomirović i Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica i Teodora Delić.

Foto: Pink.rs

NE PROPUSTITE NI TRENUTAK "LJUBAVNE ELITOVIZIJE" SA POČETKOM OD 22 ČASA NA TV PINK, JER OVAJ SPEKTAKL DO SADA NISTE VIDELI!

Autor: N. Ž.