AKTUELNO

Šok nad šokovima!

Usledio je nastup Bojane Pavlović i Anđele Šparavalo. Ovaj ljubavni par će se publici i žiriju predstaviti pesmom Ime i prezime - Svetlana Ceca Ražnatović.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dve su ukrstile svoje glasove i kroz pesmu svima poručile da veruju u svoju ljubav, kao i da će ona porušiti sve prepreke koje su se našle na njihovom putu.

Foto: TV Pink Printscreen

Odmah nakon šton su otpevale ovu pesmu, Anđela se javno obratila svojoj porodici, koja je stala na put njenoj ljubavi sa Bojanom, te je u suzama odlučila da se obrati najmilijima.

Dragi i poštovani roditelji i poštovani brate. Znam koliko boli sam vam nanela u proteklom periodu. Morate i mene da razumete. Nisam mogla ni da sanjam da ću se zaljubiti u isti pol, a ta ljubav sada je moja bol. Vi ste moja krv i zauvek u mom srcu. Od ljudi doživljavam veliki pritisak, ali ti si me majko naučila da budem na zemlji kada mi se ceo svet ruši. Ovo je jedan od mojih najtežih perioda, s kojim se jako teško borim, jer vi niste uz mene. Majko, uvek si pričala da želiš da me vidiš srećnu, a ja sam u ovom odnosu najsrećnija - istakla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: S.Z.