AKTUELNO

Haos!

Usledio je nastup Nenada Macanovića Bebice i Teodore Delić. Ovaj ljubavni par će se publici i žiriju predstaviti pesmom Mora da je ljubav - Mirza Selimović i Ilma Karahmet.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebica su ovom pesmom želeli da dočaraju na koji način vide svoju ljubav, te su jedno drugom bili podrška na sceni. Pored pevačkog dela, njih dvoje su se trudili i da plesom dočaraju i približe svoju ljubavnu priču, a Miljana Kulić koju je kamera sve vreme snimala, nije prestajala da se smeje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što se završio muzički deo, njih dvoje su kroz stigove jedno drugom iskazali najdublja osećanja.

U Elitu uđoh sama, ni sama nisam znala kakva me čeka drama - rekla je Tedora.
Za mene, bila je ona lepa, zgodna i mlada. Ojednom, vrati mi se u ljubav i nada. Pritisak 200/100 meni je bio, ja nadu nisa gubio - dodao je Bebica.
Ova pesma bila je tečna, a naša ljubav biće večna - istakala je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebice, mislim da ti je lepše bilo u Nišu. Teodora, jedi mršava i sitna, ali si jako zgodna - kazala je Milica.
Bebice, mi se dugo znamo. Plašim se da Miljanu ne praviš od blata. Teodora, mi se znamo. Bili smo jednom u društvu sa Erom - kazao je Bora.
Možda si me sa nekim pomešao - kazala je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Bili smo u njegovom restoranu. Bio je njegov sin, unuk i on je bio tu - istakao je Bora.
Pomešao si me sa nekim. Ovo je laž - kazala je Teodora.
Nisma ništa loše rekao. Upoznali smo se. Pohvalili su te Era i njegov unuk - kazao je Bora.
Teodora se seća da se ne seća, a Bora sam sebi uskače u stomak. Ja sam sasvim sigurna na osnovu ovoga što si rekla da je Bora sad rekao istinu i da si se družila sa Erom i njgovim unucima. Bebica i ti meni niste simpatični. Možda mi ti nisi simpatična zbog Bebice, a on zbog Miljane, jer je radio šta je radio - kazala je Tamara.

Foto: TV Pink Printscreen

Natavi, Tamarice - dodala je Teodora.
Ja se ne svađam sa devojkama koje na Ivarsoj rade na žetone. Ti s takvim izgledom, išarama, s takvim ustima kao patka, treba da pogneš glavu i da ne govoriš nešto. Tebi je glava podignuta, jer ne kapiraš šta ti ja govorim. Bebice, tebi je Miljana dala integritet, a ti si veoma nezahvalan. To ne rade dobri momci. Poradi malo na svom ponašanju i nauči svoju devojku kako treba da se ponaša. Stavi malo taj miktofon kod usta, a ne samo kao na kožni da pričaš - kazala je Tamara.
Ja ću zužbama rešiti sve što imam sa Miljanom. Tamara, mi smo se upoznali u jednoj kafani, gde smo bili u istom društvu - dodao je Bebica.
Ti deluješ kao prodavac polovnih guma. Sigurna sam da se nismo sreli, veruj mi - kazala je Tamara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: S.Z.