AKTUELNO

Otkrivene sve skrivene namere!

Noć iza nas obeležila je emisija 'Gledanje snimaka' sa voditeljkom Ivanom Šopić. Takmičarima Elite nije bilo svejedno kada su je videli na vratima Bele kuće kada su postali svesni da će istina izaći na videlo.

Foto: Pink.rs

Anita Tomić otkrila je da ne poseduje ljubomoru jer nema povoda za istu, Anđelo Ranković i ona na nikad stabilnijim nogama.

Zezam se, znam da je rekao da mu se sviđaju prirodne devojke, pa mi je bilo drago da je spomenuo mene i nju - rekla je Anita.
Ja sam sa njima dobra, nisam primetila da me gleda, ja ne gledam ne njega, nego bilo koga - rekla je Danka.
Drugačije bi ona reagovala da misli da ima tu nešto. Ona meni kada god vidi da skidam majicu: "Je l' kako ti možeš da skidaš majicu dok su tu druge devojke?". Ne dajem povoda, ni Danka ne daje, samo se malo povela ta priča, pa sam ja rekao da je prirodna i dobra devojka, imam lepo mišljenje o njoj. Verujem Aniti da nema tu ni trunke onoga da sumnja nešto. Totalno mi je u intresu ona i gledam samo nju, tako da eto - rekao je Anđelo.

Miona i Ša na udaru, cimeri osuli žestoku paljbu po njihovoj ljubomori, Jovanovićeva i Aleksić u ratu sa Bebicom i Teodorom.

Ustao je na levu nogu i smetali su mu svi koji su u Pušaoni a da nisu žene, nešto je sanjao. I onda sam se trudila da mu objasnim da nije bilo ništa - kaže Miona.
Volim da imam pregled situacije, ima slobodnih muškaraca koji vole da zagledaju, samo sam čuo hihihi. Ne volim da mi se radi iza leđa, jedva čekam da izađem, verujem njoj, ali drugima ne, više nikome ne može da se veruje. Ti što meni ne vole nek se grle i nek njihove devojke rade šta hoće, ja sam uvek na oprezu - kaže Ša.
Mislio sam da sam najgori, ali sad vidim da ima i gorih od mene. Ja mislim da sam manje ljubomoran od njega - kaže Bebica.
Ne smatram ga muškarcem, ovako se ne ponaša pravi muškarac, nema ni jednu osobinu, bar da ja vidim, Teodora nema nikada šta da kaže, a ima - kaže Miona.

Đedović Marko smatra da Ivan Marinković vodi ratove sa učesnicima preko Matore.

Ako ćeš iskreno mislim da Matora i Ivan uopšte nisu prijatelji, Ivan vodi svoje ratove preko Matore, to je mišljenje mnogih - kaže Đedović.
Ne slaže se, Ivan i ja imamo isti odnos kao i pre. Mislim da vodi kad je u pitanju Žana - kaže Matora.
Kad osetim potrebu uskočim da odbranim Žanu, ima mnogo pristrasnih ljudi. Ivanu se zameri jedna šetnja sa mnom, a mnogo više volim da šetam SA jelenom. Ja svoje ratove vodim sama. Ivan i ja nismo bili toliko bliski da ga zovem na svadbu - kaže Matora.

Ivan Marinković i Jelena Ilić dali sve od sebe da obezvrede Đedovićevo prijateljstvo sa Matorom, Marko ih matirao u ''dva poteza''.

Baš tako kako je Matora rekla, to je to. Milenino mišljenje o ovome što je Marko rekao, to ćemo čuti. Samo da kažem, ja nisam u orkestru Marka Đedovića, sad sam čuo da smo debili, a sa nama ne može niko da diriguje - rekao je Ivan.
On kaže u klipu: "Matora ih nije navela, a Matora se uvredila", prvo Ivan skače i priča stvari koji se tiču stavova. Koliko ja znam, niti je Ivan Matorin dugogodišnji drug Matorin, kum na svadbi, pa sedi sa Anđelom - rekla je Jelena.
Ja sam ga izabrala za kuma - dobacila je Anita.
Niti je Ivan Matorin prijatelj, niti smo mi neki prijatelji. I ako nekoga odbraniš ovde, koliko znam, oni su prijatelji koji se toliko druže i kumovi su. Za Marka, ništa specijalno, mi nismo nešto preterano razgovarali - rekla je Jelena.
Što se tiče toga: "debili", to kažem baš zbog ovakvih komentara i za jednu i za drugu stranu. Niti su oni glupi da bi ovako govorili, ali kada ovako odgovaraju, uvek ću tako reći. Ovako Matora ne priča sa strane, ovako Milena ne priča sa strane, niko tako ne radi, a kada dođe crni sto je benignije - rekao je Đedović.
Ti to hoćeš da kažeš da Matora, Kačavenda, Jelena ili ja loše pričamo, a da ostali pričaju ili - skočio je Ivan.

Maja Marinković uputila rafaluvreda Aneli i Janjušu, košarkaš joj nije ostao dužan.

Nema potrebe da pada na provokacije, jer i ja izađem kad čujem mjao, jednostavno mi imamo naše stavri i ne treba da nas to zanima. Nema potrebe za bilo kojom komunikacijom. Može da mjauče da radi šta hoće, ne zanima me. Kad te neko ne zanima ne spominješ ga. Ja nju u ljubavnom smislu ne zanimam. Mislim da Aneli ne voli koliko i mene - kaže Janjuš.
Aneli je nekulturna i nevaspitana žena i znam da zbog nekih posledica ne rezonuje šta priča. Janjuš mene ne zanima u ljubavnom smislu. Ja sam ogorčena na njega. On je monstrum kom ništa nije svetno, ima sek*ualne odnose posle 40 dana, ništa mu nije sveto. Ova uzima od Slađe bundu da bi bila kao ja - kaže Maja.
Ja da želim da budem kao ti oblačila bih štikle - kaže Aneli.
Natovila si se kao krmača. Ku*vo iz Bujanovaca - kaže Maja.

Maja Marinković ne odustaje od uvreda, pa žestoko odbrusila Janjušu i Aneli Ahmić.

Ovo je rijaliti. Fifi sedi dole. Ovo gledaju Nora i Kruna. Rekla mu je da mu je žena kur*a - kaže Maja.
Moram da vas vratim na mesto, mačori u boks - kaže Maja.
Mesto nam je jedno pored drugog - kaže Aneli.

Darijan Radomirović i Miljana Kulić progovorili o ulasku u vezu, osećanjima, ali i prvim dramama na koje nailaze.

Čestitali smo rođendan Zoli, nadamo se da je on video i tu je spontano pao naš prvi poljubac. Rekla mi je da mu je rođendan. Možda može da se shvati kao provokacija, ali onaj poljubac, bio je spontan i drag, ali svaki sledeći mi je bio draži - rekao je Darijan.
Mnogi su mislili da se vi šalite, kaže Jelena: "Ljubavi ali u k" - rekla je Ivana.
Ne intresuje me šta ona priča. U štrajku ste. Vaša ljubav je neviđena, a niko je video nije. Ova tvoja moralna dron**lja voli - rekla je Miljana.
Ja sam podrška sutra njihova, hoću da podržim ovaj par. Ona je partnerka koja je pokazala da je vezana za partnera, porodicu i svoju vezu. Mislim da može putem ljubavi da utiče na tebe - rekla je Žana.
Ja sam juče pravila šou, sprdala sam se sinoć Uroš bokser, koji se oslovljavaju sa: "kume", ja sam pravila šou. Ja sam mu zamerala što nije pažljiv, ne pita me da li sam jela, a jede. Mene je osvojio poklon za Dan zaljubljenih, ja sam na njega gledala kao na idiota koji ne zna koliko dece ima. Zabavan je, pozitivno je lud, svakog dana mu govorim da ako budemo izašli zajedno, naravno da će pre svega postati dobar otac da bi bio u odnosu sa mnom. Rekao je da neće da mi tera inat, a prihvatio me je kao šoumena, krenuo je od jutros: "Marbelja će nam biti podrška", a zna šta će biti u kazinu. Odmah je počeo sa tim provokacijama, a onda novokomponovane pesme. Počela sam da plačem, podsetio me je na prethodni odnos. Opasan je manipulator, i on je prošao mečki kroz du*e - rekla je Miljana.

 Milica Veličković otkrila da joj ne smeta što Terza zbija šale sa drugim devojkama, Ša žestoko osudio.

Ona je moja kuma, i zezam je uvek da se ugojila - kaže Terza.
Nemam taj proble, on gleda svaku, tako da nema problem - kaže Milica.
Meni je ovo bolesno, nije mi normalno. Nikad ne bih svoj devojci dozvolio da komentariše druge muškarce - kaže Ša.

Ivan Marinković i Anđelo Ranković ušli u raspravu o nekretninama.

Kao i sve, Matora i ovo priča na pola. Neću da se hvalim, ali imam svoj lokal. Hteli su da dokažu da nemam lokal. Imam svoj lokal i suvlasnik bara. Na moje ime je novi stan koji sam kupio - kaže Anđelo.
Dali je tvoj lokal? - pita Ivan
Svi ovde imaju nešto, a niko nema ništa, dečko je iskompleksiran - kaže Jelena.
Prvo je rekao da ima ujak, pa majka pa on, nek se dogovore čije je - kaže Ivan.
Ja sam vlasnik lokala, dajte im bele zastave - kaže Anđelo.

Autor: N.P.