AKTUELNO

Početkom 2021. godine otvorio dušu i priznao da mu je krah braka teško pao.

Pevač koji se proslavio u Zvezdama Granda, Bane Mojićević stavio je tačku na svoj brak 2020. godine sa suprugom Majom, a ovu informaciju dugo je krio od javnosti.

Par godinama pre toga nije živeo zajedno, iako je Bane u javnosti izbegavao da priča o bračnim problemima.

Foto: TV Pink Printscreen

Komšije prvog pobednika "Zvezda Granda" tada su ispričale da se Bane u leto 2017. odselio iz stana u kojem su svili porodično gnezdo.

- Znam Baneta, znam mu i ženu, ali nju bih prepoznala samo uz njega. Doduše, iskrena da budem, poodavno ih zajedno nisam videla. On je fin, kulturan, onako baš i previše fin, a znate da kažu da su takvi najgori - rekla je tada jedna komšinica, dok je druga dodala:

- Otišao je letos od žene, tako kažu, a mi ga nismo videli. Nju isto, al’ kažu da je ona tu ostala sa decom.

Foto: Instagram.com

Bane Mojićević dugo je izbegavao da priča o razvodu, a onda je početkom 2021. godine otvorio dušu i priznao da mu je krah braka teško pao, ali da za njegovu familiju to nije bilo iznenađenje.

- Da sam znao da će mi biti ovako, ranije bih se razveo. Bukvalno sam procvetao. I ne samo ja, rekao bih i da je Milici svanulo. Oboje smo sada srećniji i zadovoljniji, a naš odnos je iskreniji i zdraviji - rekao je Bane za "Alo" i dodao:

- Jednostavno smo se udaljili. Svako je živeo za sebe... Pre godinu i po dana smo se razdvojili i živeli odvojeno, a nedavno smo i taj papir potpisali i zvanično se razveli. Već dugo nismo par. Dao sam i sebi i njoj vremena da prebolimo, da odbolujemo to što nismo uspeli, a u isto vreme i šansu da se nešto promeni. Međutim, za to vreme smo još više shvatili da nam je oboma tako bolje i definitivno se dogovorili da se i papirološki raziđemo.

Autor: Pink.rs