AKTUELNO

Muk!

Voditeljka Ivana Šopić najavila je učesnicima "Elite" naredni video snimak na kom su imali priliku da vide kako Anđela Šparavalo priča Sari Šljivar o ponašanju njenih roditelja kada se u vrati iz izlaska.

Pričaš kako svaki put kada dođeš kući, kao odnos sa majkom, da ona ne može da zaspi dok ne čuje zvuk tvoje štikle - rekla je Ivana.
Ja sam sa mojom mamom najbliža, naravno da zna gde sam i kako i šta. Kada dođem iz grada, ako na primer zakasnim, ona me odmah zove. Imamo taj neki odnos, kao drugarice. Ne bi ona mene pustila da ne zna sa kim se ja družim, da upozna, da joj slikam gde sam ili da se javim na kameru. Tata je više slobodniji nego majka - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' misliš da ti mnogo pomaže to što ne viđaš majku kako bi opstala sa Bojanom?! Ti si totalno druga osoba bila kada ti je došla majka, jer si u njoj videla spas - pitala je Ivana.
Ja sam jako vezana za nju i za baku. Baka i mama su mi uvek bile oslonac. Ja bih volela opet da je vidim, volela bih da dođe, čak i ako treba i da uđe ili da dođe u Šiša bar, sedela bih sa njom i lepo bih pričala...Ne plašim se. Ona generalno kada ne trenira, ona jako brzo mršavi, pa verovatno sada nije u stanju da trenira. Naravno da je pod stresom, nije joj lako, ja sam svesna toga da joj nije lako, ali bih volela sa njom nasamo da popričam - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' imaš nešto u glavi šta bi joj rekla da je sada vidiš - pitala je Ivana.
Ja bih se najviše radovala da ja nju vidim. Ja sebe gušim i potiskujem, ja jedina znam kako je meni i kada legnem u krevet i kada pričam sa Bojanom. Ja znam kakva je moja majka, ume da bude ljuta na mene i da mi svašta kaže. Volela bih da sednemo i da pričamo normalno - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Stav njene porodice je da ne bude sa ženom, dakle, oni su protiv izbora, a ne ponašanja u vezi ili odnosu. A šta ako se, ne dao Bog, dese loše stvari, kajaće se ceo život. Neke stvari ćeš morati da presečeš...Nije ovo veza muškarca i žene, oni nisu zadovoljni izborom. Nije Anđela našla dečka u Boži, pa je on maltretira, ne. Rečenica da će pucati sebi u glavu pre nego što će prihvatiti Bojanu, sve govori - rekao je Mića.
Navikli smo od Anđele da ponizi Bojanu u svojim izlaganjima, ali verovatno Bojana ni ovo nije čula. Ako kaže da raskidaju zbog ulaska, kako znaš da je taj od pre dve godine ako ste raskinuli tada - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Onaj dečko što je moja majka poslala, to je dečko od pre dve godine - rekla je Anđela.
Ona može da priča šta hoće, ona je delima u datim trenucima pokazala da je ne zanima porodica. Drugo, da nemaju komentar, imaju komentar, tamo je njen komentar na krevetu u vidu njenog pokrivača. Njeni roditelji i mlađi brat gledaju svaki dan šta piše na pokrivaču - rekao je Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.