AKTUELNO

Voditeljka Marija Egelja uživa u srećnom braku sa nekadašnjim fudbalerom, a sadašnjim biznismenom Aleksandrom Dabićem sa kojim je dobila sina.

Marija skoro svakodnevno deli trenutke iz svog doma, te pokazuje koliko uživa u svakom danu provedenom sa svojom porodicom, a sada se pohvalila kako sa svojim suprugom uživa u prirodi, slave dan zaljubljenih, ali i godišnjicu ljubavi.

- Porodica i priroda. Ove slike su drugačije od onih instagramičnih za Dan zaljubljenih, ljubav na prirodni način. A mi obeležavamo pre svega nasu godišnjicu ljubavi, baš na način koji izuzetno volim, sasvim prirodno, i mi i slike i naša ljubav. Ljubav ne sme biti nikakva drugačija osim iskonska, čista, prirodna. To nam svima zelim, da (se) volimo, čuvajmo prirodu, ljubav i dete u sebi. Sve je to na ovim slikama a i cvet kao poklon prirode nama - napisala je Marija pa dodala:

- Poklon prirode je tu, a poklon muža nisam slikala, ne uklapa mi se u ovaj #jednostavan život set slika. Slavite ljubav svaki dan, a Srećnu slavu želim svima koji slave sv.Trifuna - stajalo je u njenoj objavi, a svojim stavom o poklonu voditeljka je podigla pravu buru ne mrežama.

Podsetimo, Marija i Aleksadandar su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, a ceremonija venčanja organizovana je samo za najbliže. Pred svadbu, inače, glavna vest koja se komentarisala u javnosti bila je da je voditeljka u drugom stanju, a ona se u međuvremenu porodila i na svet donela dečaka.

Autor: Pink.rs