AKTUELNO

Bivša teniserka Ana Ivanović u skladnom je braku sa fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom sa kojim ima troje dece. Njih dvoje slave Dan zaljubljenih, a tim povodom su se oboje oglasili na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Ana i Bastijan su objavili istu sliku na pomenutoj društvenoj mreži, nasmejani su pozirali, a u opisu fotografije piše: "Zauvek moj valentin", napisali su oboje u duhu praznika. Ana je na sebi imala belu jednostavnu providnu majicu, kratak šorts i crne čarape, a na licu nije imala ni trunku šminke. S druge strane, Bastijan se odlučio za crno odelo sa plavom otkopčanom košuljom, koje je upotpunio sa crvenim šalom.

Inače, Ana je i dalje prilično aktivna na društvenim mrežama i tako u kontaktu sa svojim obožavaocima iako se penzionisala i odavno izašla iz teniskog sveta.

Međutim, ono što mnogi ne znaju i ne bi pretpostavili ako je nisu videli uživo je koliko je Ana Ivanović visoka, jer to joj je sigurno mnogo pomoglo u igračkoj karijeri, bar što se tiče servisa.

Naime, Ana je visoka 184 centimetra, što je prilična visina i za teniser(k)e, a verovali ili ne samo jedan centimetar viša je od svog partnera Bastijana Švajnštajgera, koji je visok 183 centimetara, kažu podaci sa "Vikipedije".

Par se, inače, preselio iz Čikaga na selo, a kako sada izgleda njihova svakodnevica tamo pogledajte u odvojenom tekstu.

Autor: N. Ž.