AKTUELNO

Ono što su mnogi predviđali, upravo se i dogodilo!

Jedan od naših najpopularnijih pevača Saša Matić ponovio je uspeh iz 2016. godine i rasprodao najveću dvoranu u Srbiji i to čak mesec dana pre koncerta!

Ipak, oni koji nisu stigli na vreme kupiti karte za Matićev osmomartovski koncert, neće ostati razočarani jer kako sada stvari stoje, ove godine će se Dan žena u beogradskoj Areni slaviti dva dana!

Foto: Promo

Zbog ogromnog interesovanja i velikog broja onih koji su ostali bez ulaznice za spektakl 2, pevač i njegov tim odlučili su zakazati još jednu Arenu!

- Novi koncert zakazan je za 9. mart i karte su već puštene u prodaju na svim prodajnim mestima Eventima. S obzirom na to da postoji ogromno interesovanje publike, očekujemo da će karte i za ovaj koncert biti rasprodate u rekordnom roku - rekao je Matićev menadžer Marko Maksimović.

Foto: TvPink Printscreen

Inače, pevač trenutno odmara sa porodicom u Zanzibaru, kako bi napunio baterije pred velike koncerte koje će održati za Dan zaljubljenih u novosadskom SPENS-u, zatim 01. marta u Hali sportova u Kraljevu, a onda i 8. i 9. marta u beogradskoj Areni.

Autor: Pink.rs

#Dejan Matić

#Kombank Arena

#pevač

'