AKTUELNO

Presrećna!

Od kako je obelodanila da je u ljubavnoj vezi sa biznismenom Draganom Stankovićem, voditeljka najgledanijeg jutarnjeg programa na Televiziji Pink, Jovana Jeremić blista. Ona ne krije kolika joj je Dragan podrška u svemu što radi, a pored toga joj svakodnevno pokazuje ljubav na nesvakidašnji način.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

S obzirom da je danas Dan zaljubljenih, Jovana je pre par dana otkrila da njoj poklon od Dragana nije potreban, već da joj je bitno da njih dvoje budu zajedno, ali po svemu sudeći poklon nije izostao.

Foto: INSTAGRAM.COM/JEREMICJOVANA; TV PINK PRINTSCREEN

Jovana se pohvaila na svom Instagram storiju poklonom koji je dobila po svemu sudeći od svog partnera. U pitanju je zlatna ruža, a pored ruže se nalaze i skupocene naočare za sunce marke Cartier. Na zlatnoj ruži stoji poruka na kojoj je napisano:

Znaj, neću te voleti večno, ali ne ljuti se, jer ništa ne traje večno. Voleću te samo jeadn mali deo večnosti, koliko traje moj život - pisalo je na poruci, a Jovana je odgovorila na poruku:

- Moja ljubav, 14.02.2024. Dušo vetra, mesečeva kćeri, ljubavi jedina, što vrištiš u ovoj tišini čuvajući osećaj u samoći

Foto: Instagram.com

Autor: N.B.