AKTUELNO

Pevačica Milica Todorović uživa u vezi sa novim partnerom, bivšim manekenom Lazarom Granićem, sa kojim ju je prošle nedelje prvi put uslikala ekipa "Paparaco lova".

Njihova romansa traje oko dva-tri meseca, zajedno su prvi put uhvaćeni na jednoj proslavi, a potom i u dnevnoj šetnji i ispijanju kafe u kraju u kom Todorovićeva živi. Nakon što su ih paparaci raskrinkali, pevačica i bivši maneken prestali su da se kriju, a sada je Lazar objavio fotografiu svoje drage i pokazao kako uživaju kada su sami.

Foto: TV Pink Printscreen

Lazar je, naime, uslikao Milicu dok se igrala s njegovim psom, a mnogi su na društvenim mrežama komentarisali da se jasno vidi koliko je pevačica srećna, te da je "procvetala" otkako se ponovo, posle dužeg vremena, zaljubila.

Foto: Instagram.com

Inače, prema pričama koje su preplavile medije nakon što se saznalo za novu emotivnu vezu Todorovićeve, njen aktuelni momak oduvek je slab na pevačice, a pre Milice mu je, navodno, "meta" bila Sandra Afrika, do koje je na sve načine pokušavao da dođe, te je izlazio na mesta gde je ona često viđena, međutim, bezuspešno.

Foto: Instagram.com

Autor: pink.rs