AKTUELNO

Maja Marinković iza sebe ima nekoliko godina dugu rijaliti karijeru, a gotovo svaku sezonu u Beloj kući obeležila je burnim vezama i aferama sa određenim cimerima.

Na spisku njenih bivših momaka nalazi se i Milan Janković, poznatiji pod nazivom Čorba, a iako su kratko bili zajedno, njihov odnos bio je preplavljen strastima.

Čorba je jedan od retkih Majinih bivših partnera o kom se nije mnogo pričalo nakon završenog odnosa, a reper je nedavno sve šokirao kada je priznao da sa starletom ima dete.

- Da li je istina da si Maji Marinković napravio dete? - upitala ga je voditeljka u jednoj emisiji.

Foto: Pink.rs

- Da, istina je. Eno ga na Kosovu i Metohiji, ljulja ga moja majka, zove se Boško - rekao je reper uz smeh, pa dodao:

- Imam dete sa Majom - rekao je on, te stavio do znanja da je u pitanju samo neslana šala.

Čorba je vrlo brzo demantovao ovu izjavu, te rekao da su to samo priče iz rijalitija koje nisu tačne, ali da je sa Marinkovićevom u sjajnim odnosima i da mu se našla u nekim teškim trenucima.Inače, Čorba ima sina iz odnosa sa bivšom devojkom, a jednom prilikom je javno govorio o njemu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Sin mi je uvek podrška, čak i ako nije fizički tu - objasnio je Janković.

Podsetimo, Milan Janković Čorba je pre nekoliko meseci otvorio svoj restoran, te u potpunosti prešao u ugostiteljske vode i istakao da je njegova rijaliti karijera završena. Ipak, tada je otkrio da bi voleo da vidi Majinu novu zadnjicu.

- Voleo bih da vidim tu novu zadnjicu. Ne volim da pipam, ali volim da udaram - nasmejao se Čorba, pa dodao:

- Na rijaliti sam definitivno stavio tačku, nema od toga ništa, ali mislim da smo svi mi u rijalitiju, sad da li ovde ili tamo - rekao je Čorba tada.

Autor: Pink.rs