AKTUELNO

U hrvatskim medijima pojavila se vest da gradonačelnik Zadra Branko Dukić nije dozvolio koncert Aleksandre Prijović koji je trebalo da se održi u Zadru.

Branko Dukić ovim povodom se oglasio za medije, pa rekao da on nema veze sa organizacijom koncerata.

- Živimo u slobodnom društvu gde svako sluša muziku kakvu želi. Protiv sam svake vrste zabrane i iznenađuju me ovakve konstrukcije u pojedinim medijima. Ne bavim se organizacijom koncerata i ne razumem zašto se tolika fama podigla oko toga. ŠC Višnjik ima svoju upravu i svoju poslovnu politiku koja samostalno odlučuje o programu i komercijalnim sadržajima, pa i onima koji se meni lično ne sviđaju. Nisam ljubitelj te muzike niti bih išao na takav koncert i to je sve što imam da kažem o tome - poručio je Dikić za o koncertu Aleksandre Prijović.

Foto: Matija Borbelj

Da podsetimo, koncert je navodno trebalo da se održi u maju u dvorani Krešimir Ćosić, a hrvatski mediji su pisali da je Dukić izričito odbio da u gradu peva srpska zvezda, pa koncert nije zakazan ni najavljen.

Navodno Dukić je odbio organizatore koncerta i to opravdao tvrdnjom da "nema slobodnih termina" u dvorani Krešimir Ćosić, pisao je "Index.hr".

Autor: Pink.rs