AKTUELNO

Šok!

Upravo je počela emsiija 'Pretres nedelje ' sa voditeljom Milanom Miloševićem, a nakon raprave o krevetima u kući odabranih, Milan je pokrenuo temu o poruci Anđelinog brata. Anđelina majka je objavila snimak na kojem je ona rekla da ju je briga za sve samo joj je Bojana bitna.

Da li je moguće da tebe poruka tvog brata nije potresla? Zar je bitno da li je to napisao tvoj brat, majka ili otac, da tebe to ne zanima? - upitao je Milan.
Je l jedini problem što ja volim žensku osobu, ja nikoga ne diram, ja nemam konflikte ovde, šta je meni i šta je u mom srcu to samo ja znam. Ja volim moju majku najviše na svetu, ona je boginja, ja je volim najviše. Nije bitno ko je napisao poruku, ja se njima izvinjvam javno - rekla je Anđela..

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoja majka ne izlazi na ulicu, ne radi više gde je radila, ona izbegava ljude. Ti nisi pokazala trunku empatje, tebi je bitna samo Bojana, ona te ostavlja, jer je svesnija od tebe - upitao je Milna.
Svesna sam ja, ali ja sam ovde jedino srećna sa njom. Ja ću biti sa njom i napolju srećna, mene niko ovde ne zanima, ja ne mogu protiv svojih emocija, ja razumem da oni ne mnogu da shvate to. Ja ću rešiti sa njima sve kada izađem, ja ću sa njima popričati to napolju - govorila je Anđela.
Ti si retardirana, Bojani svaka čast, ali devojko tebi se porodica raspraada - govorio je Munjez.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti nemaš empatiju, ona je govorila Bojani da je p.... napadala si je jer ona plaće, plakala si jer te ona opstavlja.Tvoj ponašanje, ne znam, njima je toliko teško, ništa im teže nije palo, ti si neko ko nije pokazao empatiju prema porodcicu, tebi je bitno da je to posala tvoja majka, a bratov je rukopis - govorio je Milna.
Pucam i ja, ali neću ovde da puknem. Znam ja moje to je mala sredina, ali ja njima moram da kažem da sam ja njihva, da sam njihovo dete. Nisam ubila nikoga..Oni mene ovde vređaju, ja to ne mogu, a onda kada su krenuli da me vređaju. vređala sam i ja njih. Ja plaća sve svoje, mene je moj otac naučio da budem poštena, nisam ja materijalita - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.