AKTUELNO

Nije štedela reči!

Drugarica Milene Kačavende, Tanja, otvorila je dušu za naš portal o tome kako joj se sviđa Milenino učešće u rijalitiju, otkrila da li misli da je Milena ukrala Miljani parfeme, kao i da li smatra da su istiniti Mileni navodi da je Ana Ćurčić tukla svoju svekrvu.

Foto: E-STOCK/NATAŠA RAJKOVIĆ,ČASLAV VUKOJIČIĆ; INSTAGRAM.COM

Kako komentarišete Milenino učešće u ovoj sezoni rijalitija?

Fantastična je, iskrena, otvorena, možda i više nego što treba.

Verovatno ste ispratili da je Milena optužena od strane određenih cimera u Eliti da je krala Miljanine parfeme, kako to komentarišete?

Nisam ispratila, ali mogu sa sigurnošću da ti tvrdim da ona nikada ne bi ukrala nešto, možda je samo htela da sačuva njene stvari, pošto je ona naprasno izašla. Evo za sve ove godine koliko se družim sa njom ona nikada nije ništa ukrala. Ona jako vodi računa da koristi samo svoje stvari nikada tuđe.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišete Milenine navode da je Ana Ćurčić tukla svoju svekrvu, što je i Šmizla potvrdila u jednoj od emisija?

Znate šta, ja ne znam da li je Milena bila prisutna u toj situaciji ali sam sigurna da bi to osudila, pošto znam kako se ona ponaša prema svojoj majci i to nikada ne bi dozvolila. Možda je imala saznanja neka i sigurno joj je to bilo sumnjivo. Milena je jako iskrena i uporna i narod će to jednog dana da prepozna, ona će uvek odbraniti ono što je istina. Ona je jako puno dobila informacija nakon Aninog izlaska jer sam ja bila tad stalno sa njom, ali da je bila prisutna to nije, ona meni to sigurno ne bi prećutala.

Foto: E-STOCK/NATAŠA RAJKOVIĆ; PINK.RS

Autor: N.Š.