AKTUELNO

Ima se može se!

Bivša rijaliti učesnica, Stanija Dobrojević potpuno je sredila svoj luks stan u Rumi, koji je pazarila pre dve godine.

Ona godinama živi na visokoj nozi, a mnogi se pitaju odakle joj novac za tako lagodan život. Stanija često putuje na egzotične destinacije i nosi skupu garderobu svetskih dizajnera, a takođe veliki novac uložila je i u svoj novi dom.

Dobrojevićeva je jednom prilikom progovorila o svojim zaradama i tada je otkrila kako je zaradila prvih 100.000 evra.

Foto: Instagram.com/stanijadobrojevic

Prvi stan sam imala devojački u Novom Sadu, a majka je najsrećnija bila kada sam odlučila da kupim stan blizu njih u Rumi. Taj stan sam uzela od "Zadruge 2" i prodala sam taj stan u Novom Sadu. Sada imam stan od 120 kvadrata. Ne bih o ciframa, koliko god da je koštalo, to je sada moj dom - pričala je starleta.

Takođe, Stanija je na relaciji Amerika-Srbija, a i tamo ima kuću, koju, kako kaže, otplaćuje sama.

Foto: Instagram.com/stanijadobrojevic

Tamo su kuće preskupe, od 300.000 najjeftinija do više miliona. Tamo uzmeš na kredit, koji možeš da otplaćuješ godinama. Tamo živim u Nju Džeziju u kući, a firma mi je u Majamiju.

Foto: Instagram.com/stanijadobrojevic

Zarađivala po 1.000 dolara dnevno

Stanija je otkrila da je svojevremeno radila u kazinu, što joj je bio i prvi posao.

Zaradila sam u kazinu kao Blackjack diler. Prvi posao, došla sam kao student i zarađivala po 1.000 dolara dnevno. Mi smo tamo samo radili i posle par meseci pogledaš koliko imaš na računu i bude šok. Sebi sam tada rekla da neću stati dok ne zaradim 100.000. Jer kada sam radila prve takse, pa zaradiš kao 45, 50.000 mesečno, meni je to bilo kao da sam na vrhu sveta. Vratila sam se u Srbiju, kupila stan i auto i najviše sam para trošila na putovanja. Za to ne žalim - kaže Stanija Dobrojević.

Foto: Instagram.com/stanijadobrojevic

Autor: Pink.rs