AKTUELNO

Milena nikada javno ne spominje majku i sestru

Starija ćerka Verice Rakočević, Elena Karić dobro je poznata javnosti, ali mlađa ćerka Milena je sasvim druga priča - krije se od medija. Mlađa ćerka Milena znatno je manje poznata na ovim prostorima jer ne želi da se medijski eksponira, a i jer dugo ne živi u Srbiji.

Naime, Verica je pre Veljka Kuzmančevića bila udata dva puta. Posle Elene koju je dobila sa prvim suprugom Boranom Karamanom, sa Zoranom Rakočevićem je dobila sina Miodraga i ćerku Milenu Rakočević.

Milena je izrasla u talentovanu fotografkinju koja danas živi i radi u Njujorku. Njena specijalnost je fotkanje modela i taj njen rad je zasta vredan pažnje.

U početku je u Srbiji radila za domaće modne magazine, a onda se 2012. preselila u Ameriku i počela da radi modne kampanje. Naredne godine je uradila snimanje sa našom dizajnerkom Ines Janković kad je bila u poseti Njujorku.

Mediji su u međuvremenu pisali da je Milena u Njujork otišla sa dečkom i da su potom dobili sina, ali teško da ćete naći ijedan intervju sa njom…

Milena, koja je inače uradila i fotke Ane Nikolić i Nataše Bekvalac, studirala je fotografiju na Akademiji umetnosti u Beogradu i diplomirala 2005.

Milena je sasvim drugačija. I ja sam bila opuštenija u svom pristupu njoj. Sećam se da je kao devojčica danima plakala kada sam joj najavila da se spremi jer ćemo se slikati za novine. Verovali ili ne, nakon što je u roku diplomirala, ja nisam znala da Milena radi za Elle. Niko nije znao da je moja ćerka. Nijedan intervju u životu nije pristala da da. I dan-danas, svi znaju ko je Milena Rakočević, ali niko ne zna kako ona izgleda. Na javnim skupovima me izbegava. Devojka jednostavno pobegne, rekla je jednom prilikom Verica.

Autor: Pink.rs