AKTUELNO

Veče puno intriga!

Tokom sinoćnje večeri imali smo priliku da ispratimo emisiju 'Elita - Izbacivanje'. Voditeljka u studiju bila je Ana Radulović. Učesnici su u svojim ispovestima otvorili dušu Darku Tanasijeviću u Šiša Baru. U studiju kao podrška elitarima našli su se bivša učesnica Elica Erski koja je prokomentarisala kako joj se dopada učešće njenog supruga Alekse Erskog, kao i drugarica Slađe Bošković koja je oštro prokomentarisala Slađin odnos sa Teodorom Delić.

Foto: FOTO/JELENA SIMONOVIĆ/Pink.rs/Z. Veljković

Anđelo Ranković stigao je u Šiša bar kod voditelja Darka Tanasijevića kako bi mu otvorio dušu o odnosu sa Anitom Stanojlović, dao sud o žestokim svađama Jovanom Tomić Matorom, ali se osvrnuo i na aktuelna zbivanja u Beloj kući.

Matora i ti ste ove nedelje imali ozbiljan verbalni okršaj, kako je do toga došlo? - upitao je Darko.
Mislim da je do toga moračo da dođe. Mnogima je promaklo kakva je Matora. Ona želi da pokaže da je dobar drug, da je laf i kako je idealna. Ona možda i zna da bude široke ruke, ali je pozatina svega toga malo drugačija - kazao je Anđelo.
Koliko te boli to što je Matora uvredila tvog ujaka i majku, ali i spomenula neke ljude sa estrade? - upitao je Darko.
Iskreno, ne može da me zaboli, jer to ona goovri. Naravno da mi je teško kad neko spominje moje nadraže, ali kako se ona ponaša prema svojim roditeljima? Kuka, a ne ide da obiđe svoje roditelje - kazao je Anđelo.

Elica Erski je u studiju oštro odbrusila Matoroj, priznala da joj je pala u očima zbog njenog ponašanja prema Aleksi, pa je pružila podršku Anđelu i Anite time što smatra da je njihova emocija prava.

Elice, da li si promenila mišljenje o Matoroj? - upitala je voditeljka.
Imala sam korektan odnos sa Anitom. Shvatila sam da je ona mlada, nema iskustva i možda nije ni svesna nekih stvari. Ona je prva koja me meni pružila ruku. Ne dopada mi se jer iznosi prljav veš o Anitinoj porodici. Što se tiče Anite i Anđela, Mislim da postoji ljubav među njima - kazala je Elica.

Anita Stanojlović stigla je u Šiša bar, kako bi voditelju Darku Tanasijeviću otkrila kako se oseća tokom žestoke rasprave sa Jovanom Tomić Matorom, ali i osvrnula se na aktuelna zbivanja u Beloj kući.

Anita, došlo je do svađe sa Matorom? - rekao je Darko.
Jeste, ali ona sad iznosi prljav veš, čime pokazuje ko je i šta je. Jovana sad provlači mog brata, govori neke stvari koje nisu istina, a zna koliko me to boli. Nisko udara namerno. Majka mi je rekla da ne iznosim prljav veš, Anđelu sam rekla o čemu je reč. Tamara, Matorina drugarica me je tužila, a ja mislim da ne treba mene da tuži, već svoju drugaricu. Što se Matore tiče, očekujem da bude još monstruozija u svojim izlaganjima - kazala je Anita.
Da li je Milena prisvojila Miljanin parfem? - upitao je Darko.
Milena laže da su Miljanini parfemi bili na polici, a ne u kutiju. Sad se šlihta Miljani, kako ne bi pokrenula svađu. Mene Milena vređa, govori da je ona u sedamnaestoj učila, a ja rađala, ali ja ne smatram da sam manje vredna zbog toga. Bolje ikad, nego nikad. Ponosna na sam na sebe, jer sam srednju završila, postala majka i radila sam nakon što sam neke obuke završila - kazala je Anita.

Jovana Tomić Matora stigla je u Šiša bar kod voditelja Darka Tanasijevića kako bio se osvnula na rat koji vodi protiv Anite Stanojlović i Anđela Rankovića.

Matora, došlo je do velikog sukoba između Anite i tebe? - upitao je Darko.
Prezasitila sam se njenih laži. Prva je počela da komentariše moju porodicu i naš odnos. Darko. Veruj mi, meni Anđelo nije poroblem, koliki mi je Anita. Ja nemam porblem da kažem da sam sujetna, ali ne nanjegov skupocen sat ili izgled. On govori da su moje devojke meni govorile kakav odnos im je bio. Koja devojka je meni mogla da kaže o čemu kakav im je se*sualni život? Sanja mi nije to pričala. Skriva da je iskompleksiran, ali veruj mi da sam ja njemu veliki problem. Ja ne valjam, moj stan nije namešten, al je pr*ao u njemu - rekla je Matora.
Anđelo je rekao da glumiš žrtvu da ti nedostaje porodica, a da s druge strane se ne setiš da vidiš roditelje - kazala je Matora.
On je jedna džukeletina. On je bio moj lični potrčko. Dok smo se družili, svuda sam ga vukljala sa sobom. Izvinjavao se mojoj porodici. Išli smo kod mene kući, a on je iskoristio sve, pa sad u svađi govori gluposti. Naravno da mi se pr*a, da kad izađem iz rijalitija željna sam prijatelja, devojaka, svega. Ne mogu da budem 24h sa mojima. Znam ja sve i svašta po njemu, pa to ne ističem - kazala je Matora.

Drugarica Slađe Bošković smatra Matoru krivom što je prerano ušla u brak, smatra da samim tim mora da snosi posledice, misli da Anita ništa strašno nije uradila kako bi je ukućani linčovali.

Matoru znam, ali sve to ružno što sad govore je to što ne može da je gleda sa drugim. Ne znam zašto toliki napad na Anitu, mlada je nije ništa strašno uradila, neiskusna je - kaže Aleksandra.
Anita je na početku bila posesivna prema Matori, pa možda zato komentarišu ljudi tako - kaže voditeljka.
Postoji ekipa kojij se svi povlađuju jer su bitni igrači, a mi ćemo je svi napadati. Mislim da je Matora požurila, i tek tako se ne ulazi u brak. Dovela je na svršen čin, jer Anita je pre volela muškarce, meni anita ništa strašno nije uradila. Niko se nije družio sa njom - kaže Aleksandra.

Miljana Kulić je u svom intervjuu otkrila koliko je razočarana u oca svog deteta Ivana Marinkovića, pa otkrila detalje razgovora sa Asminom Durdžićem.

Ko te je razočarao? upitao je Darko.
Ivan me je jako razočarao. On podržava skraćenog(Bebicu), a taj čovek mi je sve najgore izgovorio. Kad sam izašla, čula sam šta je rekao u vezi mog deteta, što me je jako zabolelo. Ivan zarađuje za Jelenu i njega, a ja za naše, odnosno moje dete. Ne mogu da ažem ni da je naše dete, jer se on ponaša kao da mu nije otac, Darko. On želi da mi vidi leđa. On ludi jer sam ja došla pre njega na intervju. Priča Žani o nekom Ćati, jer nema priču. Nikakvu ljubav ne vidim između Jelene i njega. Nikakvu strast, ni emociju ne vidim. Moji roditelji koji su trideset godina zajedno imaju veću strast nego njih dvoje koji su zajedno pet godina, iskreno. Mislim da on napolju ide po kladionicama, a ona se dopisuje sa nekim momcima na društveim mrežama i ide u teretanu. Ovo je moj stav. Mislim da je Jelena velika glumica - kazala je Miljana.
Rekla si da si se čula sa Asminom - kazala je Miljana.
Da, spojio nas je onaj diskvalifikovani(Zola). Rekao mi je da sam ga vređala, a ja sam rekla da sam komentarisala priču o kojoj sam slušala. Ja sam mu rekla da sam rekla sve što mislim o Staniji - kazala je Miljana.

U toku večeri Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš su se opustili u Rehabu. Janjuš je masirao Aneli, koja je uživala. Janjuš se potrudio da Aneli ima potpuni tretman i opusti se u potpunosti. Zatim je Aneli poručila da želi da nastavi.

Detaljnije pogledajte OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Slađina drugarica Aleksandra osula je paljbu po Aneli, smatra da njene namere prema Janjušu nisu iskrene.

Nova je, njena sestra je bila u nekom rijalitiju, sam nastup, šta je sve ispričala za Saniju, svesni smo da je stavila svoj život da se provlači. Mislim da nije iskrena prema Janjušu. - kaže Aleksandra.

Aneli Ahmić je u svojim interjvuu oštro odbrusila Maji Marinković, ponovo pozvala Asmina na suočavanje, pa otkrila šta joj je Miljana prenela o njenom razgovoru sa Asminom Duržićem.

Saznala si neke stvari u petak od Miljane Kulić - kaže Darko.
Saznala sam, ništa novo svaki zadrugar koji izađe on ga kontaktira, taj čovek nema koga nije zvalo, ali šok nad šokom mi je bio da je zvao Sinišu i Mariju. Šta ti imaš ljude uzmenmiravati, šokiralo me je, kaže Miljana da je vozio i zvao na video. Čula sam da je slao neke moje slike dok sam bila napumpana i prepumpana, koka zanima da li sam ja zavisnica, kakav je to čovek koji šalje moje slike od pre. Ja sam majka promenila dam se od pre - kaže Aneli.
Kakav je to argument i dokaz za šta? - pita Darko.
Za šta su dokaz da se ja promenim, idalje radim na tome, hoću usne da dekorišem još. Želim istinu, evo čekam ga raširenih ruku, koja pitanja si mi postavio, na sve sam spremna otići sama ovde na poligraf - kaže Aneli.

Marko Đedović je detaljno izanalizirao odnose u Beloj kući, pa žestoko opleo po Asminu Durdžiću i njegovom bahatom ponašanju oko oduzimanja starateljstva.

Kako komentarišeš odnos Matore, Anđela i Anite? - upitao je Darko.
Ovo mi je tek sad nomralno. Smatram da je ovo realno stanje. Matora i Anđelo su sasuli sve i lice, delili devojke iste, bilo je šta je bilo i sad su se suočili. Ovo je mnogo realnije nego ono Matorino jaukanje nad sudbinom. Matora je juče fiksirala da sam ja tokom onoga što sam rekao da ne mogu verovati da neko počinje raspravu vređanjem prodice, gde je ona sebe pronašla u tome. Ja sam ciljao na ljude koji počinju tako raspravu, a ne da perfidno Matoru provociram. Matora je posle sedela na krevetu i plakala, a meni je Milena rekla da roni suze jer je uverena da sam je ja time ponizio. Očigledno da nije dobro - kazao je Đedović.
Asmin je napolju kontaktirao Kuliće, kako Milja kaže - rekao je Darko.
On je jedna budalatina. Aneli je majka koja je detetu obezbedila krov nad glavom, a on je otac koji ništa nije uradio za svoje dete. Ovo što sam vam rekao vam je sasvim dovoljno . On više nije otac tom detetu. Sramno je šta radi, šokiran sam - kazao je Đedović.

Milena Kačavenda došla je u Šiša bar da novinaru Darku Tanasijeviću otvori dušu i prokomentariše aktuelne teme u Eliti.

Afera parfema, čuo sam da si otuđila i štikle valjda je Marija Malivuk otkrila - kaže Darko.
Štikle, ne znam. Miljanine stvari su sve spakovane, sem stvari u kutiji, te Anitine fore, oni od ovoga prave haos, Miljana nije zamerila. Iskreno ti kažem, za cipele ne znam otkriću, mislim da Miksi i ja ne nosimo isti broj. Ja prođem i pokupim šta mi treba - kaže Kačavenda.
I odnos sa Anom Ćurčić, i kako bi reagovala da znaš da je Šmizla iznela da je Ana maltretirala Zvezdanovu majku, a da ti se on zahvalio što si iznela neke stvari - pita Darko.
Ja sam to više komentarisala, ne znam da li je to istina, žao mi je šta je prošao. Zovu me izdajicom, a da je progovorio bolje bi prosao, svi imamo neka saznanja. Verujem da Šmizla zna nešto, ako ga je Ana tužila ja mu želim sve najbolje.Ako on iznese neke stvari, izneću i ja. Ta žena nije htela Ani loše, Ana je sama izabrala da čuva tu ženu - kaže Milena.

Maja Marinković stigla je u Šiša bar kod voditelja Darka Tanasijevića kako bi prokomentarisala ''Nominacije'' i dala sud o učesnicima koji su iskazivali mišljenje o njoj.

Janjuš i Aneli nisu želeli da komentarišu tebe tokom nominacija. Kako ti to deluje? - upitao je Darko.
Aneli je rekla da sam ja duh, a ja mislim da se njoj pričinjavaju duhovi, jer je pona jedna veštica, koja je zavračala Janjuša. Njihovo nominovanje je linija manjeg otpora. Ja uvek imam šta da kažem i tu priliku koristim. Ona je jedna prevarantkinja i glumica. Očima ne može da me vidi. Janjuš komentariše neke kamate i dugove, a Janjuš je prvi koji je sa tim imao problem. Ja sam mu dosta pomogla oko toga. Ne prebacujem, to je bila moja dobra volja, ali moram da kažem kako je - kazala je Maja.
Kako komentarišeš to što te je Anita nazvala cveklom iz Belog Potoka? - upitao je Darko.
Ona je u kaljavim cipelama došla u Beograd, s detetom pod ruku. Ona će meni nešto da kaže? Pokazala je nešto najgore. Ima dvadeset godina, i dete od pet godina?! Kako nije bila dete kad je maloletna pravila dete, a sad je pravda kako je mlada i pravi greške - kazala je Maja.

Voditeljka Ana Radulović razgovarala je sa drugaricom Slađe Lazić Bošković o odnosu Teodore Delić i Nenada Macanovića Bebice.

Aleksanda, na samom početku si rekla da imaqš komentar na Teodorino učešće, ali i njenu vezu sa Bebicom - kazala je voditeljka.
Nemaju oni neki veći problem, tako deluje kad se sa strane gleda. Šta je zapravo ispod svega toga, to je pitanje. Ona je devojka koja reaguje na prvu, zato se nekada i dešavaju svađe - istakla je drugarica Slađe Bošković.
Da li je Bebica njen tip? - upitala je voditeljka.
Nije njen tip. Bolje da se u stub zaljubila, nego u njega. Bebica mi se ne dopada. Smrdi mi to njegovo ponašaje - kazala je Aleksanra, Slađina drugarica.

Naredni sagovornik voditelja Darka Tanasijevića u Šiša baru bila je Bojana Pavlović, koja je prokomentarisala vezu sa Anđelom Šparavalo i narušen odnos koji njena devojka ima sa svojom porodicom.

Bojana, šta se dešava u odosu sa Anđelom? Da li smatraš da si ti kriva jer ona ima narušen odnos sa porodicom? - upitao je Darko.
Ne mislim. Bilo bi bolje po nju da je bez mene ovde, nego sa mnom. Učesnici ovde znaju da mene ne mogu da povrede i ponize, pa gledaju na nju da uradaju, kako bi je povredili što više. Upija sve to i trpi. Ne mogu da kažem da mi je lako da je gledam dok joj je ovako. Anđela je s jedne strane jaka, s druge ne - kazala je Bojana.
Kako planiraš dalje? Imaš li plan neki? - upitao je Darko.
Anđela mora da odluči da li će trpeti i biti pored mene, ili će se skloniti. Ja nemam nameru da prestanem da budem bezobrazna prema učesnicima. Nema stajanja. Što se tiče Anđele, mi smo zamolile Drvo da skupimao pare kako bi ona imala video-poziv sa mamom. Nemam ja problem sa njima, oni imaju problem sa mnom. Anđelina porodica je njena briga - rekla je Bojana.

Nenad Macanović Bebica je u svom intervjuu oštro odbrusio Mioni Ša, Jovanovićevu je nazvao grobljanskom pevačicom i upravnicom logora.

Zašto smatraš da je Ša blam i da treba da se leči? - pita Darko.
Ja sam mu rekao to i u lice, cela kuća to misli, ja e znam kako izgleda savršena veza ako ovo jeste. Miona ga pravi ozbiljnom budalom, biće mu još teže kad izađe i vidi - kaže Bebica.
Kaže da Miona i Teodora nisu nikad drugarice - kaže Darko.
Bila je sa nekim dedama , ja za Teodoru znam da nije bila sa Takijem. Upravnica logora i grobljanska pevačica se igra sa njim - kaže Bebica.

Milica Veličković nije štedela reči kada su u pitanju njeni odnosi sa Terzom i Mionom Jovanović.

Kakvo ti je Mišljenje o Mioni? - pita Darko.
Ne volim je od početka, liči mi na upravnicu logora, glumi stranu morala. Ja ne kažem da sam fina i poštena, imala sam i ja greške - kaže Milica.
Jel Miona htela da se istakne da je bolja od drugih devojaka? - pita Darko.
Ja sam na početku, rekla da je ona bolja od mene, ali sad je pokažala kakava je grobljanska pevačica - kaže Milica.

Darko Tanasijević je saopštio nominovanima ko večeras napušta Elitu. Najviše 35%, jedna 29%, jedna 12%, jedna 4%. Ostaje Slađa Bošković sa najviše glasova, nakon nje Aleksa Erski, zatim ostaje Sneža Jovičić i ostao je Uroš Rajačić . Šan je zauvek napustio Belu kuću.

Dušan Tomić Šan dobio je najmanju podršku publike, te je napustio Elitu, nakon čega se pridružio voditeljki Ani Radulović.

Šta je obeležilo tvoje učešće? - upitala je voditeljka
Elitovizija ću se rado sećati. Bavim se muzikom, to mi je najbitnije - kazao je Šan.
Ko ti neće ostati u lepom sećanju? - upitala je voditeljka.
Ivan, Sneža i Sara. Ne dopadaju mi se ti ljudi, nemako iste poglede na svet - kazao je Šan.

Nakon izbacivanja počela je Mićina igra istine. Slađa Bošković presrećna što je osvojila najviše glasova.

Slađo, jel misliš da si taj procenat dobila jer si se odrekla prijateljstva sa Teodorom? - pita Mića.
Mi smo bili prijatelji, završila svaki naš kontakt i odnos - kaže. U sitnicama nije bila tu, povređivala me je- Slađa Bošković.
Što se tiče procenta svi smo šokirani, jer ovde ološi ostaju -kaže Bojana.

Lejdi Di otkrila je razlog distanciranja sa Nikolom Lakićem, on otkrio da mu je pala u očima i da su završili odnos za sva vremena.

Lejdi, šta se desilo sa Lakićem? Zašto se više ne družite kao pre? - upitao je Mića?
Rekla sam Lakiću i Slobi da ukoliko oni dobri nisu sa nekim, to ne znači da ja neću biti dobra sa tim istim ljudima. Smatra da mi je Lakić zuamerio komunikaciju sa Ivanom i Jelenom. Nije mi to rekao, ali ja osećam da je tako - kazala je Lejdi Di.
Ja nikada neću uvrediti Lejdi, a ni ona mene. Svako ima pravo da radi i druži se s kim želi. To smo se udaljili ne znači da se više nećemo družiti - kazao je Lakić.

Autor: N.Š.