AKTUELNO

Bez zadrške i ustezanja!

Anđelo Ranković stigao je u Šiša bar kod voditelja Darka Tanasijevića kako bi mu otvorio dušu o odnosu sa Anitom Stanojlović, dao sud o žestokim svađama Jovanom Tomić Matorom, ali se osvrnuo i na aktuelna zbivanja u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora i ti ste ove nedelje imali ozbiljan verbalni okršaj, kako je do toga došlo? - upitao je Darko.
Mislim da je do toga moračo da dođe. Mnogima je promaklo kakva je Matora. Ona želi da pokaže da je dobar drug, da je laf i kako je idealna. Ona možda i zna da bude široke ruke, ali je pozatina svega toga malo drugačija - kazao je Anđelo.
Matora kaže da ima isti fakultet kao i ti - dodao je Darko.
Ne, nema, ona nema diplomski. Ona vređa mene na sve načine, u to se uključio i Ivan Marinković koji izgovara najgnusnije reči Aniti. Oni misle da ja neću reagovati na to?! - kazao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko te boli to što je Matora uvredila tvog ujaka i majku, ali i spomenula neke ljude sa estrade? - upitao je Darko.
Iskreno, ne može da me zaboli, jer to ona goovri. Naravno da mi je teško kad neko spominje moje nadraže, ali kako se ona ponaša prema svojim roditeljima? Kuka, a ne ide da obiđe svoje roditelje - kazao je Anđelo.
Kako Anita reaguje na njene uvrede? - upitao je Darko.
Ona je mlada devojka. Utiče na nju, boli je kad Matora iznosi bljuvotine na račun njenog brata, ali ona to ne želi da pokaže - kazao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta to govori o Matoroj? - upitao je Darko.
Jako je podla, skovana od zla. Izdaje svoje bivše partnerke, ali i dodaje i izmišlja. Izdala je osobe s kojima je do juče bila dobra - kazao je Anđelo.
Ivan i Jelena su imali prvu svađu, kako to komentarišeš? - upitao je Anđelo.
On je trol, a ona buđolina. Oni su cirkus, jako su sujetni - kazao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Čega ima u odnosu Jelene i Ivana? - upitao je Darko.
Mislim da su se Ivan i Jelena dogovorili da ovde uđu i budu mirni, a ko zna kakav je njima brak napolju. Na Žaninoj sam strani u svađi koju imaju - kazao je Anđelo.
Kako komemntarišeš Bojanine navode da imaš vanzemaljski ego? - upitao je Darko.
Šta ima kažem ja o njoj? Ona je sama po sebi katastrofa, kao i Anđela takođe. Anđeli ništa nije sveto, to je definitivno. Bojanu ne zanima ništa u vezi Anđeline porodice, ne zanima je ništa, a tek Anđelu ne zanima kako se osećaju njeni - kazao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta misliš o tome što je Maja rekla da Anita širi noge s vrata? - upitao je Darko.
Maja nekom da kaže koja je ovde imala onoliko muškaraca? Koliko je ona njih imala, je l Maja moralna tu? - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajtew u video-klipu. 

Autor: S.Z.