AKTUELNO

Iskreno!

Maja Nikolić je u specijalnoj emisiji 'Premijera' sa voditeljom Nemanjom Vujičićem, progovorila o aktuelnim dešavanjima u Beloj kući.

Smatram da majci ne možeš da oduzmeš dete, sem ako je ona narkomanka, ili psihijatrijski slučaj - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam uvek na strani žena, ja ne verujem da je ona ostavila dete samo, to su meni strašne stvari. Ja sam lično doživela, kava god da si majka, dete će uvek biti vezano za majku, kakva god da je. Nije lepo što joj se to dešava iza leđa - rekla je Maja Nikolić.
Ja Janjuša obožavam, zvala sam ga da mu izjavim saučešće, rekla sam mu da može da računa na mene. To unutra je stvarno realan život - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebica je ozbiljan folirant i on je zahvaljujući Miljani ušao u rijaliti. Videli smo koliko su ga terali i Miljanina mama i ona da brine o svojoj deci. On ne može da bude popularan ni po čemu, mislim da ako je iole normalan da ne bi dozvolio da ga neko zove Bebica, ali to je ponižavajuće. Sve je to smišljeno, rijaliti igra, on se uklopio u rijaliti, ne bira sredstvo kako bi došao do cilja - rekla je Maja.
Ja mnogo volim Matoru i ona je meni draga jer nije foirant. Sve devojke koje su sa njom ili su iz koristi, ili su je iskoristile za kadar. Te devojke traže što bolji kadar i novac, a Matora je jako iskrena i dobra, njoj nije lako da se ostvari i da ima pravu jubav, jer je javna ličnost - rekla je Maja.

Autor: N.P.