AKTUELNO

Šturi odgovori!

Popularni pevač Haris Džinović progovorio je za premijerne kamere emisije ''Premijera Vikend Specijal'' o temi koja intrigira javnost već nedeljama!

Kao bomba odjenula je vest pre desetak dana da se Haris razvodi od supruge Meline Džinović.

On je o ovoj temi progovorio na Jahorini gde je imao veliki koncert! Osvrnuo se na sve medijske natpise koji pune novine i portale prethodnih dana i stavio tačku na sve špekulacije:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja čujem i vidim sve... Ne želim ništa da komentarišem! Nema potrebe da me pitate za intimne stvari, nema smisla... Mene ne pogađa ništa što se piše jer to nije istina. Ne želim da dajem izjave povodom toga, rekao je pevač šturo, pa odgovorio na pitanje kako njegova deca reaguju na tu situaciju:

Foto: TV Pink Printscreen

Treba da pitate moju decu šta oni misle, čitaju... Ja njih ne pitam o tome... ne pričamo o tome! Ako vas nešto zanima pitajte njih, pitajte Melinu, ja ne znam ništa, rekao je pevač pa dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja uglavnom uspomene ostavljam iza leđa. Od prošlosti nema ništa... niti možeš promeniti nešto. Bitna je samo sadašnjost i budućnost. Ja na svoju budućnost gledam kao na svetlost... svetlu budućnost, zaključio je pevač.

Džinović je pored ove teme, govorio i o svojim budućim projektima, novim pesmama na kojima vredno radi, a istakao je i da ima došta zakazanih nastupa, kako i sam reče kroz osmeh, nikad više!

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs