AKTUELNO

Setili se Džeja i Dorćola!

U emisiji ''Premijera Vikend Specijal'' gostovali su Jelena i Žika iz popularne grupe Zana.

Oni su najavili nove projekte, nove pesme, ali i sve ono što će obeležiti predstojeći period. Takođe, popričali su i o istorijatu benda koji je obeležio živote mnogih generacija.

Jelena me tera da počnem da pišem biografsku priču i čini mi se da će se to i desiti. Ono što smo svi mi proživeli kroz ovaj bend, stvarno bi trebalo da se zapiše i objavi, ali videćemo, rekao je Žika.

Foto: TV Pink Printscreen

Žika i Jelena su se pored toga osvrnuli i na Dorćol, njihovo mesto odrastanja i mesto na kojem i dalje žive.

Govoreći o Dorćolu, nisu mogli a da ne spomenu i Džeja Ramadanovskog koji je nedavno dobio i svoj film ''Nedalja'', živeo je i odrastao upravo na Dorćolu.

Kad sa bila klinka, njega smo svi znali... On je bio ultra simpatičan, svi su ga obožavali. Nas klince je uvek začikivao...šalio se sa nama. Nismo ga posmatrali kao pevača već kao nekog našeg. Tada je bio lep Dorćol. Nedostaje nam svima. On je ikona ovog grada i svakako zalužuje da ga na ovakav način svi pamte i poštuju, rekla je Jelena,.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam imao priliku da sa Džejem provodim mnoge noći, sa mnogo lepih dama... bio je poseban, rekao je Žika.

Ovaj dvojac je za sada najavio jjednu novu pesmu, a da vredno rade u studio te će publiku obradovati u budućnosti i sa novim albumom, pa i solističkim koncertom.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs