AKTUELNO

Šok!

Priča koja intrigira javnost od samog početka najgledanijeg rijalitija 'Elita' jeste ljubavni trougao Aneli Ahmić, njenog supruga Asmina Durdžića kao i njegove devojke Stanije Dobrojević. Ova priča podigla je veliku prašinu, a prljav veš bivših ljubavnika i dan danas se iznosi. Marko Janjušević Janjuš uplovio je u ljubavni odnos sa Aneli, a njih dvoje simpatišu se od samog početka.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Privatna arhiva

Ono na šta niko nije ostao ravnodušan jesu Asminove objave na Instagramu, gde je često vodio ratove sa mnogobrojnim rijaliti igračima, ali i fanaticima.

Kada je Janjuš izašao kako bi dao pomen bratu na četrdeset dana, Asmin ni tada nije ostao imun, već se oglašavao na svom Instagram profilu potkačivši ga žestoko.

Foto: Ustupljene fotografije

Sada se opet oglasio i ovim putem Janjušu poručio sledeće:

Foto: Instagram.com

Janjuša nikad nisam spomenuo, dok on nije počeo lajati o meni. Imao je priliku da mi se javi, pa nije. On me uopšte ne zanima, meni je isti onaj jadni cukica Vesna, a kad izađe može da mi se javi da mu sredim kamatu za manji procenat, pa možda ne bude više prosio kod devojki da mu daju 100 eura da može otići autobusom kod svoje mame. Klošarčina koji se ne kupa po 30 dana, našao mene komentarisati - poručio je Asmin.

Autor: N.P.