AKTUELNO

Šok!

Voditelj i novinar, predstavnik portala Pink.rs, Darko Tanasijević razgovor je, nakon priče sa Anđelom Rankovićem, započeo sa Anitom Stanojlović.

Matora je uvek penila, molila te, upozoravala da ne iznosiš ništa iz spoljnog sveta, a tebi danas priča da ti je baba ku**a, da ti je brat vojnik da je uštekao neke pare za kocku. Na koji način ćeš se obračunavati - pitao je Darko.
Ja neću pričati o njenoj porodici, neka priča slobodno, ja više reakcije neću imati. Oni od mene očekuju reakciju, tako da, neka priča slobodno. Ne mogu lepo da se osećam kada mi spomene brata, zna da me jako povredi. Što se tiče ujaka, danas je bilo u vezi Miće. Ja sam rekla: "Priča o ujaku kom je poslala novac, a nije otišla da ga vidi". Laže, nju je mama zvala da pošalje ujaku pare, kad će da se smisli, pa smo se onda nekako taj dan uklopile da pošalje pare i da pošaljemo za Kruševac - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne pada mi na pamet da se vraćam na tu temu. Ja ne lažem, pogotovo za takve stvari. Čim sam došla, znaju šta mi je rekla sestra i porodica i šta mi je rekao ujak pre nego što je preminuo. U tim trenucima mi je bila, nažalost, preča ona nego svi oni. Ja sam danas sve to sanjala, ja sam njih napala, ja sam sujetna, ljubomorna i stajem na put njihovoj sreći - rekla je Matora.
O kojim bi to Matora, svojim velikim prijateljima, trebala da se zapita i da stavi prst na čelo - pitao je Darko.
Sad bi ti da ti kažem ono što čuvam kada me bude još više dirala. Naravno da čuvam. Muški prijatelji, imam poruke u telefonu na koje ja nisam odgovarala. Nisam joj prijavila, ali nisam ni odgovarala na poruke - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja žena u tom trenutku meni ne kaže za to, zamisli to - rekla je Matora.
Kako reaguješ na Matorine navode da ćeš zauvek u javnosti ostati upamćena kao Matorina žena - pitao je Darko.
Ne smatram da me oni po tome pamte, ali često ona to nameće, jer bi ona želela da me tako ljudi zapamte...Što se tiče koristi, ona ume da kaže da sam to ja rekla. Ne, ja nisam to rekla, samo ne mogu tri meseca da se pravdam, nego na kraju samo kažem da sam bila. Šta sam dobila od nje?! Ništa osim te svadbe - rekla je Anita.
Sramota me je, kunem ti se. Sramota me je što delim prostor i vazduh sa njom - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se mene tiče, dobila je svadbu sa najlepšom ženom, šta će više od toga - rekla je Anita.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.