AKTUELNO

Nije štedela reči!

Žena popularnog učesnika Elite, Nikole Lakića, Coka Lakić progovorila je za naš portal o trenutnim dešavanjima koja se tiču njenog muža u Eliti. Ona se osvrnula na navode Anđele Šparavalo o tome kako je Lakić muvao na početku rijalitija, žestoko je odbrusila Ivanu na optužbe o nameštenoj taktici koju je smišljao zajedno sa Nikolom, te se osvrnula na Nikolin odnos sa Anom Ćurčić.

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ; INSTAGRAM.COM

Tokom današnje emisije Anđela Šparavalo je otkrila da je tvoj muž Nikola Lakić muvao na početku rijalitija, kako to komentarišeš?

Od svih koje je muvao ona bi najbolje prošla, bar ne bi završila sa osobom istog pola na kraju, ne bi toliko obrukala celu svoju porodicu i sebe

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović, Instagram.com/Privatna arhiva

Ivan Marinković je danas izneo navode da je Lakić dogovarao sa njim taktiku za rijaliti i da ga je pitao sa kojom devojkom da uðe u priču kako bi ostao što duže u rijalitiju?

Nikola me mnogo nervira što ne može da se sabere i seti svega i ispriča onako kako treba da se ispriča ,mislim da je najbolje da pitate Ivana o Neveni Kalaver i Avi Karabatić. Da pitate kod koga je spavao posle rijalitija i gde je spavao posle haosa koji je imao sa svojom partnerkom gde je reagovala i policija. A to sve sve možete pronaći i na internetu. Niko od nas nije cvećka i kako se kaže ko nije grešan nek prvi baci kamen ,ali Ivan je počeo opet da laže nenormalno ,čoveku je alkohol isprao mozak. Istina je da je Ivan predložio Nikoli da pravi priču sa Milenom jer je ona u tom trenutnu bila najprisutnija u medijima ,a na to je Nikola rekao da će se šaliti sa Snežom i tako nekim sličnim likovima jer mu ne treba prevara priča u rijalitiju.

Kako komentarišeš optužbe da je Lakić sve slagao što je pričao o Ani Ćurčić kao i da sada izvrće priču, a Ivanu Marinkoviću je rekao da je bio intiman sa njom?

Što se tiče Ane ,najviše bih volela da kaže da su bili zajedno i da kaže sve i šta jeste i nije ,jer mi je postalo dosadno više i što priča i jedna i druga strana.

Foto: TV PINK PRINTSCREEN/PINK.RS/N. ŽUGIĆ/PINK.RS/M. MIHAILOVIĆ/PINK.RS/Z. Veljković

Autor: N.Š.