AKTUELNO

Otvorio sve karte i bez ustezanja dao svoj sud o temi koja danima intrigira javnost!

Nakon što je Šmizla dok je gostovala u emisiji "Pitam za druga" otkrila mnoge tajne Ane Ćurčić, između ostalog i to da je maltretriala majku bivšeg partnera Zvezdana Slavnića.

Tim povodom smo stupili u kontakt sa Zvezdanom kako bi nam otkrio šta se zapravo dešavalo.

Svi znaju odgovor, a da li ću to ovako reći, ne znam. Pre svega Ana je pokazala zdravstvene papire moje majke, koje nema pravo ona da ima, a kako to bude još jednom pobjavila tužićemo je i moja majka i ja. Ona je konfiskovala papirologiju moje majke, što opet kažem poo zakonu ne sme da ima. Moram da kažem da ja sada ne štetdim Anu, štedim moju majku i sebe. Najlakše je provlačiti se kroz novine, ali to ne želim. Ja da se borim sa patološkim lažovom i obolelom osobom koja treba da se leči. Ona je nestabilna osoba koja je mnoge laži otkrila i svašta ispričala ljudima, a sada je krenula da kleveće i moju majku, to ne dam. Ona može mene da tuži, moju majku ne, Ne mogu da kažem da je Šmizla izmislila sve od onoga što je pričala - rekao je Zvezdan.

Foto: E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ; PIXABAY.COM; PINK.RS

Nakon toga je Zvezdan prokomentarisao Milanu Kačavendu:

Milena je rekla jako dosta stvari, zahvalan sam što su se posvađale jer je rekla veliki deo istine što se mene tiče. Razočarala me je u nekim stvarima, a to je da se nije javno izvinila mom ocu i mojoj ćerki Sari koju lično poznaje trebalo je da im se izvini. Moram da kažem da je ona jako dobra majka i da ima sjajne sinove koje je sjajno vaspitala. Drago mi je što je rekla neke stvari, i da su i ona i Đedović sve demanotvali, i da je to Anina priča o jadnoj ženi koje je pretrpela nasilje, a žrtva je došla kod mene koji sam kao nasilnik, i sve sam to trpeo, dok se Milena nije pojavila i rekla istinu.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs