AKTUELNO

Bivši zadrugar, Predrag Lazić Peca, brat tiktokera Nenada Lazića Nece nedavno je u emisiji "Pitam za druga" na RED televiziji izneo salvu uvreda i optužbi na račun aktuelne učesnice "Elite", Stefani Grujić.

Naime, Stefani je prilikom ulaska u "Elitu" otkrila da je iz Smedereva, sa čime se Peca nije usaglasio, te je u pomenutoj emisiji otkrio da ona dolazi iz sela pored Skobalja, odakle su on i njegov brat, Osipaonice.

Takođe, on je izneo da zna da se Stefani bavila najstarijim zanatom, što je odjeknulo poput plamena, te smo stupili u kontakt sa njenim ujakom, koji se za naš portal osvrnuo na ovu celokupnu situaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

- Stefani je jedna od najlepših i najzogdnijih devojaka u Smederevu i okolini, te je zato i poželjna u svakom društvu, druži se sa svima i svakakvima ,tako je vaspitana da ne vidimo boju kože ili veru u kojoj si, koliko imaš ili nemaš. Znam za ovog dečka željnog pažnje i za još par njih koji žele da se čuju dalje od Osipaonice ,neću ga častiti pažnjom i rečima, ali ću dodati da kad ga devojka kao Stefani odbije, onako povređen svašta priča....I nije jedini jer ona drži do sebe - rekao je njen ujak, te je dodao:

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Stefanin deda pokojni je bio deo vlasničke ekipe koja vodi luna parkove, vašare po Srbiji i inostranstvu, otac joj je u Nemačkoj, majka Nina i očuh Aca rade - imućni su dovoljno da joj pruže sve što joj je potrebno i bespotrebno (smeh). Nije im hitno da se pokažu D&G,Verace,Gucci kao neke svoje komšije, a žive na zadnjoj liniji odbrane od poplava. U Beogradu je kod familije, familija je ogromna i poznata, tako da je i ovo njena kuća. Ovde ima druga interesovanja a to su upravo škole i kursevi za glumu, voditelje ,modeling i moda. Svakako voli dobar provod kao i svaka devojka od 19 godina i uživa u tome, ne krije da uživa i upoznaje život i sve što taj lifestyle nosi. Ako je džentlmen kao što se lažno predtstavlja nek joj kupi neki fin lep poklon i pošalje jer će joj uskoro rođendan, to bi bio fantastičan gest i jedno nedirektno izvinjenje za izgovoreno. Ljubi je ujka ,samo nek se zeza i uživa ,psi laju a zlatna kočija odoše - poručio je njen ujak za Pink.rs.

Autor: N. Ž.