AKTUELNO

Šok za šokom!

Nakon što su popričali o Nikoli Lakiću i njegovom odnosu sa Anom Ćurčić, Anđelu Šparavalo je zanimalo kako je tekao odnos Milene Kačavende sa Anom.

Čekaj Milena, je l' si ti znala da je Ana sve to radila i sve sa majkom to - pitala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne. Ona se promenila kada je Zvezdan dobio zatvor, jer je tad nama rečeno svima bliskima da ima dobru kombinaciju za posao, ide tamo na tri meseca, do špest maksimum, da se snađe, pa će i ona da pređe da živi u Švajcarsku. E, kada je on uhapšen, on je dobio robiju za pokušaj pljačke, nikakvu imovinsku korist nije pribavio. Tada se pričalo o sedam godina, mislim da je osuđen na šest, a da je ostao četiri. Ona je tada počela da se menja. Ona živi svoj život, ja svoj. Nikada u životu nisam znala da se kockala, meni je to šok bio - rekla je MIlena.
Meni je čudno da nisi znala da se kocka, kada kažeš da si joj stalno pozajmljivala pare, kako je nikada nisi pitala: "Dobro čoveče, šta će ti sada pare?" - rekla je Bojana.
Da. Ona je bila godinama u problemu, ona kada se razvela, izašla je iz stana i bila podstanar. Onda ušla u vezu sa Zvezdanom koji je tada bio na robiji u Požarevcu, treba da izdržavaš decu, pa onda put u Švajcarsku, karta košta, troškova milion, pare za advokata...Ja to organski ne podnosim, pazi pitanje: "A šta će ti?". Nije ona to tako učestalo radila. Na primer, ona dođe kod tebe kupi tri parfema, posle dva meseca, mene preko tebe zove neko i kao da nađem Anu. Često je menjala telefone. Htela je da živi na način na koji je živela, a to više nije mogla. Ja imam dvoje dece u tom uzrastu, znam šta znači: "Daj za gorivo, daj patike, daj gaće" - rekla je Kačavenda.

Foto: Pink.rs

Ti kada si nju branila, ti si rekla da je on nju vezivao za radijator, sve si je branila i kanalila si Zvezdana - rekla je Anđela.
Ona je ušla u šesticu. Prvo je on ostavio javno, rekao je da su se godinu i po dana spustile strasti i rekao da ga ne čeka. A on je praktično, od zatvora do ulaska ovde, toliko je bilo. Znači, praktično je rekao od kada je izašao iz zatvora da ga ne intresuje. Ušao ovde, uklopio se i zaljubio se i ostavio je javno. Tada je rekla da ulazi da zaradi pare, da se obračuna sa njim javno jer je i tako ostavio, kao psa - rekla je Milena.
Je l' bila priča da ulazi samo na mesec dana - pitala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, to smo znali i deca i ja i cela porodica njena. Ja tad nisam znala. Ona sa ćerkom kada je izašla nije pričala dva meseca. Ona je ušla na mesec dana. Nije ona blesava, rekla je ona meni kao ako ponude, ona će da ostane. Šta ja deci da kažem?! Kao šta: "Mama će da ostane do kraja". Ćerka nije bila ni pod tačkom razno da ona ovde uđe, govorila joj je da mora da se blamira i da priča o njihovom odnosu. Njen ulazak je bio spektakl, sve ostalo užas. Postalo je jasno kasnije da nije ušla da se raziđe s njim, nego da se pomiri. Ova devojka niti je htela da se skloni, niti je Zvezdan hteo da je otera. Ja sam joj rekla: "Ženo, mi možemo ovde da pričamo šta hoćemo, šta ćeš tamo kada uđeš i kada ga vidiš?", ona mi je govorila: "Ne, ja ga mrzim, ja ne mogu očima da ga vidim, meni to više ne treba". Pazi, što je posle tvrdila, mi smo imale dogovor da ako situacija zahukta...Prvo, mi smo znali da će dobiti nervni slom kada je vidi, on je bio dominantan u tom njihovom odnosu. Niko od nas nije očekivao da će on da ćuti, ona ga je napadala, on je ćutao. Kad je on njoj rekao: "Klošarko, nemoj ja da progovorim", mislim se: "Kako blefiraš, šta ćeš ti da kažeš, moj ku**c", a napolju se uveliko vodio rat. Tada je on krenuo da prebacuje, da lomi, da joj baca prasetinu. Znala je da ću medijski da se uključim. A za početak, zaremim žene žrtve nasilja. Koga ti praviš budalom?! To nije zaje**ncija. To se dešava njima svaki dan, prave žrtve nasilja, šta ti glumataš?! Bilo je tu situacija gde je on bio. Oni su super funkcionisali, nije to bilo učestalo. Ali, pitanje je šta je bilo iza zatvorenih vrata, ona je meni mogla da kaže da ima problem i da kocka. Nije ona ni htela da se reči, nju je bole ku**c, ona je očito učestvovala sa njim. Pazi, nije znala porodica, kako bih znala ja. Ti kockaru, koji ti je prokockao sve, svi mi koji smo znali da je on njoj izvukao te pare, druže, nisi umrla da ti neko iz jastuka izvuče pare. Kada je Janjuš ustao ovde i rekao da mu je Ana pisala, neke kockarske izraze. I on je ustao posle dva meseca tek, pa onda Lakić: "Mi smo se dopisivali", ja se razmišljam, s kim se ova dopisivala?! Zvezdanu nije bilo ni u snu snova da će ona da uđe. Ne mogu da se setim koliko je on bio sa Anđelom, jer je ona posle poziva vrlo brzo ušla. Mi smo znali da on stalno govori: "Moja Ana da uđe ovde, nema teoretske šanse". Ona je ušla na velika zvona kao: "je**će mu mamu", pa je on rekao da će da progovori o ona se usr**a - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je bilo pitanje gledaoca, ona je rekla da ne zna ko si ti - rekla je Anđela.
Da. Kada je Zvezdan rekao: "Ko je ta Marina Kačavenda", a znaš zašto je on to uradio?! Moja pretpostavka, nije on ni mislio, on je isto mislio da je ona ušla na dve tri nedelje. Očekivao je da će ona da ode, pa kao: "Je l' si ti ušla da me ukanališ?! Ako ti ne odeš, ja ću da odem". I onda u hodu su se stvari dešavale gde je postajalo jasno. On je nju sam pitao za tu tortu za kocku, Janjuš je bio učesnik i prošle godine. Ona nije znala kakav se rat vodi napolju, ja sam ratovala sa svima. Ja nisam sanjala da je ona ovde znala šta radi kada je ulazila, imala plan, plan se kosio sa svim što smo se dogovorile, došla je ovde da se pomiri sa njim, a kada je shvatila da on neće da ostavi Anđelu, tu se izgubla i laži su počele da isplivavaju. Ja sam napolju glavu na panj stavljala da ona ne kocka - rekla je Kačavenda.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.