AKTUELNO

Tokom današnjeg glasanja u Beloj kući, za najbolji, ali i za ljubavni par koji nikada nije trebalo da se spoji, došlo je do koškanja između Nenada Macanovića Bebice i Teodore Delić.

Njih dvoje su raskinuli, te su oboje zbog izlaganja Marka Đedovića završili su suzama. Nakon nekoliko trenutaka, nastao je opšti haos, koji nije dugo trajao. Naime, Bebica joj je zabranio bilo kakav vid komunikacije sa Nemanjom Gačićem, što je ona prihvatila, te su se vrlo brzo pomirili.

Foto: TV Pink Printscreen

S tim u vezi, ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa njenom mamom Slavicom, koja je za naš portal istakla da se Nenad i Teodora mnogo vole, te i da se njemu učinilo da ona gleda u Gačića jer, kako kaže, prati svaki njihov korak.

Pre svega moram reći da se Teodora i Nenad puno vole. Nenad je malo više ljubomoran, pa Teu to pritiska i nervira. On misli da se Tea obratila Gačiću, ali nije, njemu se to učinilo jer prati svaki njen korak, pogled ili šta će da progovori, jer sede preko puta Gačića. Rekla mu je da samo njega voli i pomirili su se - poručila je Slavica za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Autor: N. Ž.