AKTUELNO

Voditeljka Dea Đurđević pre tačno pet godina doživela je stravičnu saobraćajnu nesreću prilikom koje joj je autobus potpuno iščupao ruku. Dea je jednog običnog jutra krenula na posao, ali joj se tada život potpuno promenio, a na posao toga dana nije ni stigla.

Ratne povrede, kako su ih nazvali doktori, je zalečila i preživela ono što preživi jedan u milion. Kako je ranije isticala, i dan danas često prođe tim putem kako bi došla na radno mesto, ali ne u isto vreme.

Foto: Pink.rs

Pre tačno pet godina, ovaj nemili događaj promenio je Dei život iz korena, a ona se objavom putem društvene mreže instagram zahvalila svima koji su joj u tim momentima bili podrška i oslonac.

- Danas je tačno pet godina od moje najveće borbe, borbe protiv naizgled nepobedivog protivnika. Samo naizgled! Kraj je onda kada ti odlučiš da je kraj. A ja sam želela da živim i pobedim! Hvala svima koji su bili uz mene počevši od ekipa Hitne pomoći, svih doktora i tehičara sa VMA i KCS, Fizio tima, moje druge kuće, Pinku. Beskrajno hvala mojoj porodici, svim mojim prijateljima, a i vama koje ne poznajem, a pružali ste mi ogromnu podršku koju sam osećala svakog dana i koja mi je davala snagu da istrajem u borbi. Jača nego ikad! Idemo u nove pobede!!! - napisala je Dea ispod fotografije u kojoj je u bolesničkoj postelji.

Autor: N. Ž.