AKTUELNO

Sofija Šašić redovan je gost na Željkovom nastupima.

Gde su poznati i šta rade – tu su i kamere koje prate svaki njihov korak, emisije kratke forme o aktuelnim zvezdama „Whatzuuuuup“ , koja se svakodnevno prikazuje na RED TVu. Lepa voditeljka i zaštitno lice emisije „Whatzuuuuup“, Lana Antić, gledaocima je u ovom izdanju emisije predstavila prvi solistički koncert u Beogradu pevačice etno i narodne muzike Danice Crnogorčević, koja je koncert posvetila nastradaloj deci u osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“. Navikli smo da poznate ličnosti vole da pratioce obaveštavaju u svakom svom koraku – te smo imali priliku da vidimo u emisiji „Whatzuuuuup“ izanimljive Instagram storije domaćih zvezda, a pevač Željko Šašić i njegova ćerka Sofija Šašić rado su govorili osvom odnosu pred RED TV kamerama.

Popularni pevač Željko Šašić i njegova ćerka Sofija Šašić prvi put su zajedno gostovali na televiziji, i to u emisiji „Ami G Show“ na TV PINK. RED TV kamere bile su na licu mesta, da porazgovaraju sa ocem i ćerkom o njihovom sada više nego skladnom odnosu.

„Gostovanje u emisiji Ami G Show bila je lepa prilika, pa smo je iskoristili da se pojavimo zajedno. Izlazim često na tatine nastupe, ali ne naručujem mu pesme – zato što on peva sve što ja volim. To što su mi roditelji poznate ličnosti ima i prednosti i mane, ali sam svakako zahvalna.“ – rekla je Sofija.
„Navikao sam sada da Sofija dolazi na moje nastupe. Drago mi je kada dođu. Volim da vidim Sofiju i njene prijatelje. Prvo gostovanje Sofijino na televiziji bilo je davno, kada je još bila beba – kada smo porodično bili gosti kod Sanje Marinković u emisiji. Ona se, naravno toga ne seća.“ – rekao je Željko.

Postavilo se pitanje i o njihovom zajedničkom putovanju.

„Tata prespava 10 dana, ja se sunčam – a onda me on kritikuje da se mnogo sunčam.“ – kazala je Sofija.
„Sofija ima svuda društvo, gde god da odemo, to je neverovatno. Meni je to čudno, ali eto onda se ja prišlepam uz nju pa se i ja ogrebem za društvo, onda odem da odmaram. Jer neko ide da se odmara, a neko da se provodi. Jednom sam zaista spavao tri dana, jer pre toga nisam spavao 10 dana . Poslednji put sam baš bio aktivan, ali volim malo i da prilegnem. Sad smo bili na Kopaoniku, meni je bilo mnogo zabavno. Bio sam im razredni – tako me je Desingerica prozvao. Dobra su mi bila deca, slušala su me. Kada je došao Ognjen bilo mi je malo lakše, ali moram da priznam da njihovo vreme i sve što ono nosi – bez da budem van trendova, za mene je neki paralelni svet.“ – zaključio je Šašić.

Autor: S.P.