AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U novom izdanju emisije ''Pitam za druga'' gost Anastasije Buđić bio je Predrag Lazić Peca, koji je prokomentarisao ajtuelna zbivanja u Eliti, prilikom čega je optužio Stefani Grujić da se bavi najstrarijim zanatom.

Foto: TV Pink Printscreen

Munjez i Stefani su se pomirili, ali pre toga je on bio intioman sa njenom drugaricom Sarom Šljivar, što su mnogi protumačili kao njegovo teranje inata, posle raskida sa Stefani. Kako ti ovo komentarišeš? -upitala je voditeljka.
Tu Saru sam video prvi put pre dva dana. Najgora stvar je što mene Munjez ne zanima. Takvi ljudi bi sve uradili za kadar. Možda ne bi bilo lepo da komentarišem Stefani, ali ona je devojka koja živi u jednom selu pored mene u Smederevu, a govori da je iz Smedereva. Možda nije lepo da govorim o ovome, ali sam već rekao. Lagala je odakle dolazi - istakao je Peca.
Zbog čega misliš da se toga stidi? Rođena sam u Beogradu, ali mi ne bi bio problem da kažem i da sam se rodila negde drugde. Zašto misliš da je njoj problem da to kaže? - upitala je voditeljka.
Ona je mnogo vremena provodila po Beogradu, gde je radila neke stvari, koje ne bi trebalo da radi. Pre svega, nije iz Smedereva, nego iz Osipaonice, selo pored Skobalja, iz kog sam ja. Nju nema ko ne zna u Smederevu. Ne želim nikog da uvredim, ali ona nije toliko dobra, kao što se čini. Po pitanju morala nije na zavidnom nivou - istakao je Peca.

Foto: TV Pink Printscreen

Budi konkretan. Želiš da kažeš da se bavi čime? - upitala je voditeljka.
Kad to kažem, ne mislim da diluje neke supstance, nego da se bavi nekim poslom koji nije moralan, ali u drugom smislu - kazao je Peca.
Misliš li na najstariji zanat? - upitala je Voditeljka.
Tako je. Gluma je najstariji zanat, nije to u pitanju, nego ono drugo što može da bude. Majka mi je kod kuće rekla da ne priča ovo, ali sam rekao. Mogu da pozovem trideset svojih prijatelja koji znaju za to. Ne bih da joj se zameram, ali već sam se zamerio. Ona jeste teško živela. Majka joj je samohrana. Prodaje žestone za kokice, ona časni zarađuje, ali Stefani...to je tako. Prikazuje se kao fina, a nije baš tako - kazao je Peca.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: Pink.rs