AKTUELNO

Nije se libio da iskaže svoj stav!

U novom izdanju emisije ''Pitam za druga'' Predrag Lazić Peca otkrio je kako je prošla operacija njegovog brata Nenada Lazića Nece u Turskoj kojoj je podvrgao zbog prekomerne telesne težine, a potom se osvrnuo na aktuelne teme u Eliti.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si imao tremu pred Necinu operaciju želuca? - upitala je voditeljka.
On je bio pun pozitivne energije pred samu operaciju. Kako se podrvrgao tom zahvatu, slizale su neke poruke kako je nekima život ugašen jer su otišli pod nož, ali ipak postoji razlog zbog čega se sve to desilo. Verovatno nešto nije odrađeno kako valja. On je jako hrabar, samo se prekrstio pred operaciju i sve je dobro prošlo. Više doktora ga je operisalo, nije imao neke poteškoće. Nekima nije jasno kako se tako brzo operisao i vratio u Srbiju. On se ne bi vratio da sve nije prošlo u najboljem redu. Izbegava sad hranu. Ima svoju terapiju, poštuje sve i radi onako kako su mu rekli. On se jeste operisao, ali je jako važno da on istraje u nameri da bude disciplonovan - kazao je Peca.
Kako komentarišeš to što Maja nije prijatno reagovala jer ju je ovonedeljni vođa, Mensur Ajdarpašić poslao u izolaciju sa Urošem Rajačićem? - upitala je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Njoj problem? Kako da ne. Maja je jedna velika glumica, ona tom reakcijom izaziva šta ona želi. Uroš taj je ušao sa ciljem da bude sa Majom, samo se pretvarao da ona nije njegov tip, a svi smo svedoci toga da joj je mirisao tangice. Što se nje tiče, ja mislim da se njoj svaki muškarac dopada. Ona je devojka koja nema tip muškarca. Imala je Cara, Janjuša, i sad ovaj Uroš, s kojim ništa nema, ali gde je tu išta zajedničko? On je samo seljak ko ovi ostali - odgovrio je Peca.

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: S.Z.