AKTUELNO

Međuljudski odnosi u Beloj kući već mesecima unazad tema su broj jedan komentarisanja i pisanja domaćih medija, a učesnici "Elite" se ponekad ponadaju da prođu neopaženo, ali to nije ni ove sezone slučaj.

Naime, Stefani Grujić javno je priznala svoje emocije prema Munjezu, koji je na jednoj od prethodnih žurki imao intiman odnos sa Sarom Marbeljom u tuš kabini,a za koji misle da nije zabeležen, tj. da je prošao neopaženo.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, kako Stefani već danima unazad ulazi u česte sukobe sa Sarom, stupili smo u kontakt sa njenim ujakom, koji je za naš portal prokomentarisao ovaj aktuelni odnos.

Zanima nas kako komentarišete odnos Munjeza i Stefani, s obzirom na to da je on istakao da mu ona nije devojka, ali se njih dvoje ljube i veoma su prisni, kao da su u vezi?

- Sve ovo je komplikovano više nego što je potrebno. Stefani se čini mi se zaljubila, mislim, nije da je on jedina opcija, ali očigledno da voli "bad boy" fazon. Mulja je Mulja, naučio je igru zna i dobro se snalazi u zatvorenom, tj. rijaltiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefani danima unazad ulazi u svađu sa Sarom zbog toga što je bila intimna sa Munjezom. Šta misliš ti o tome?

- Od Sare ja ništa više, a ni manje nisam očekivao, ona je kao njihova prikolica, pokazala koliko vredi...Tu njenu brukicu gledaju svi! Od tog momenta niko je ne gleda isto. Mulja je isto limitiran sa opcijama, progurao je tu definiciju odnosa sa Stefani, ali neće mu ostati dužna, kad bude stao na ivicu...Da zaključim, traje koliko traje ,zezaju se i to je dobro.

Autor: N. Ž.