AKTUELNO

Šok!

Tokom sinoćnjeg "Pretresa nedelje sa Milanom Miloševićem", Aneli Ahmić je otkrila kakav joj je brak bio sa Asminom Durdžićem.

Šta se desilo pa si krenula da pričaš o tvom životu sa Asminom, da li te je izirtiralo to što si sve čula da on priča o tebi? - upitao je voditelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam ja kakav vodi život i kako se ponašaju i šta konstanto rade. Oni na sve načine pokušavaju da unište moju vezu sa Janjušem. Najgore mi je to što su udarili na njega, on je otišao na pomen bratu, a oni su komnetarisali da on nema struje da objavi stori. On ne prestaje, a ja znam kakav on vodi život, ali da udaraa na čoveka dok tuguje je strašno. E sada mene niko ne može prevaiti. - govorila je Aneli pa dodala:
Ja sam se promenila kada sam zatrudnela, vodila sam porodični život, a on je voleo ta opojna sredstva. On kada ulazi kući ja znam da li je pod dejstvom opijata. On to koristi dok leži u krevetu. Meni je to veoma smetalo, jer ne mogu da pričam sa njim, smetalo mi je da se tako ponaša. Ja znam ako mi se on ne javi do 12, znam šta je radio prošle noći. Itekako sam ga poznavala, on je bio nasilan prema meni dva puta. Udario me je trudnu, nogom, bila je svađa oko jedne osobe, kada sam ja bila na njegovom latopu. bili smo u Lincu u stanu, policija je došla, a policiju je zvao komšija. Tada sam se uputila za Sarajevo kada me je uradio, a bila sam u sedmom mesecu trudnoće. I pored toga me je jednom baš pretukao posle porođaja, ali mu nisam ostala dužna, gađala sam ga čim sa stigla. Svađali smo se oko njegovih opijata - pričala je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte video-klipu.

Autor: Pink.rs