AKTUELNO

Suvi luksuz!

Đina Džinović, ćerka pevača Harisa i dizajnerke Meline, koji su trenutno u procesu razvoda braka posle 22 godine ljubavi, nikad nije krila da obožava skupe krpice, tašnice i cipele, a posebno nakit, što je nasledila od svoje majke, koja takođe može da se pohvali zavidnom kolekcijom.

Tako je nedavno, pre nego što je u medijima odjeknila kao bomba vest da se Melina i Haris razvode, Đina uživala na Maldivima, a tom prilikom je posebnu pažnju privukao njen skupoceni nakit.

Foto: Instagram.com/djinadzinovic

I to ne bilo koji, već najprestižnijih juvelirskih kuća: “kartije” i “tifani”. Đina je tako pozirala sa narukvicom “kartije” od žutog zlata i ukrašenih sa 204 dijamanta od neverovatnih 47.500 evra, a pored nje na ruci nosi i dve iste narukvice brenda “tifani”: jednu od belog zlata sa tirkizom od 6.000 i drugu od žutog zlata od 5.550 evra, odnosno od 11.550 evra. Sve ukupno, Đina je na odmoru nosila nakit od 59.000 evra!

Podsetimo, mlada Džinovićeva je jednom prilikom na Tiktoku pokazala i veliki, kućni garderober, koji je prepun luksuznih brendova.

Foto: Instagram.com/djinadzinovic

Autor: Pink.rs