AKTUELNO

Sve se menja!

Prethodnu noć na imanju Elite obeležile su emisije "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Naime, od samog ulaska voditelja Milana Miloševića takmičarima nije bilo dobro jer su znali da će vođa pročešljati sve teme koje su se dešavale prethodne nedelje.

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Na samom početku večeri Nenad Aleksić Ša je komentarisao komentar Mensura Ajdarpašića koji je dobio tokom njegove podele budžeta. Ša je tom prilikom otkrio kako se osećao kada mu je Mensur rekao da treba da se vrati Vanji, te se povela tema o njihovom prijateljstvu.

Usledio je komentar Aneli Ahmić kako Mensur nije Marku Janjuševiću Janjušu pravi prijatelj, te je otkrila kako gleda na njegovo ponašanje prema njoj i Janjušu.

Za vreme prvih reklama, Janjuš se žalio na komentare Asmina i pojedinih takmičara na njegov odnos sa Aneli.

Milena Kačavenda je potom otkrila da smatra da je Mensur veoma dvoličan, te mu je sasula sve u lice.

Nakon toga je Miona Jovanović otkrila da li ju je Mensur muvao pa je priznala da su njih dvoje popili piće.

On i ja smo se videli i on je mene zvao kod njega da popijemo piće u apartamanu, ja sam rekla ne, i išli smo u kafić i to je to. Nakon toga smo se čuli više puta, a sreli smo se u tržnom centru on je bio sa devojkom, ja sa dečkom. Nismo se javili nakon toga, a on me je otrpatio na Instagramu - rekla je Miona.

Došlo je vreme da Mensur odabere svoje potrčke, te je za njih izabrao Maju Marinković i Uroša Rajačića, a Maja je zbog toga zaplakala.

Nakon što je Mensur Ajdarpašić postavio Maju Marinković i Uroša Rajačića za potrčke Mensur je odabra svoj omiljenu osobu, a to je Samir Ramović,

Usledio je Pretres nedelje, a Aneli Ahmić je porgovorila o braku sa Asminom:

Najgore mi je to što su udarila na Janjuša, on je otišao na pomen bratu, a oni su komnetarisali da on nema struje da objavi stori. On ne prestaje, a ja znam kakav on vodi život, ali da udaraa na čoveka dok tuguje je strašno.E sada mene niko ne može prevaiti. on je bio nasilan prema meni oko dva puta. Udario me je trudnu, nogom, bila je svađa oko jedne osobe, kada sam ja bila na njegovom latopu, tada sam se uputila za Sarajevo kada me je uradio. Asmin nije bio imućan kada smo ušli u brak. On je bio par dana u zatrovru zbo nekih kazni za parkinig.Meni se otvorila njegova majka, ja sa došla kod njega, ali nisam htela. One je takav manipulator, a ja sam mnogo toga radila za taj brak. Ja sam za te kazne dala 2500, jer nisam ilama više. Meni je ASmin govorio da je stan u kojem mi živirmo njegov,. ali nije to mi je rekla njegova sestra, otkrila mi je sve. Auto nije bio njegov, bio je na lizing i mi smo ostali bez kola. Njegova majka je meni ispričala sve za taj stan, ali ja sam to prihvatila - dodala je Aneli.

Marko Đedović je dao svoj sud o celom odnosu Aneli i Asmina:

Meni deluje da on uopšte nije normalan. Meni je apsolutno normalno, posle svega što je on pričao za tebe. Meni je i Janjuš rekao da je Sita šokirana što ga ti braniš i ćutiš. Evo sve stvari koje je rekao neka budu tačne, ti si bar obezbedila da tvoje ddete lepo živi sada, leži, spava u toplom. Njegovo dete je zbog njega jeo pre 9 meseci. Da se on pita to deto ne bi imalo šta da jede i pije. Meni nisu jasni ti ljudi kojima on prodaje te priče, ja se sećam kako se za jednu noć okrene situacija prošle godine. Sve su nas vređali, zbof čega ste i kako vređali, zašto on ne bi bio veštiji prevarant od Ane Ćurčić. Postoje loši ljudi, svi mi imamo greške. On da meni dođe u socijalan rad ja bi ga pitao šta si poslednji put uradio i kad - rekao je Marko Đedović.

Voditelja je zanimalo da li je došlo do pipkanja ispod stola između Teodore Delić i Nemanje Gačića, pa je Milena Kačavenda otkrila o čemu se zapravo radi.

Nakon toga, Milena i ŽAna Omnia su se suočile kako bi rešile problem koji imaju, ali je sukob eksalirao i njih dve su završile svaki kontakt.

Naradna tema ticala se bliskog druženja Darijana Radomirovića i Bože Džonsa, te je Darijan oktiro da ga Boža "merka"

Milan je potom saopštio takmičarima rezultate ankete, te je otkrio da je Munjez zauzeo treće mesto na anketi za najvećeg poltrona.

Drugo mesto je osvojio Uroš Stanić koji nije krio razočarenje što nije prvi na listi.

Prvo mesto na anketi za najvećeg poltrona priplao je Ivanu Marinkoviću.

Nakon toga Milan je saopštio rezultate ankete za najoholijeg takmičara, te je treće mesto zauzela je Anđela Šparavalo.

Ivan Marinković je poneo duplu krunu, jer je u anketi za najoholijeg osvojio drugo mesto.

Prvo mesto je osvojila Bojana Pavlović, koja je sve vreme pravdala svoju poziciju.

Maja Marinković celo veče ne može da sakrije bes i ljutnju prema Mensuru Ajdarpašiću, ovonedeljnom vođi koji je poslao u izolaciju sa Urošem Rajačićem, zbog čega se i rasplakala.

Autor: N.B.