AKTUELNO

Sada je sve jasno!

U toku je emisija 'Pretres nedelje' voditelj Milan Milošević podigao je Aneli Ahmić kako bi otkrila sve o odnosu sa Asminom.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni deluje da on uopšte nije normalan. Meni je apsolutno normalno, posle svega što je on pričao za tebe. Meni je i Janjuš rekao da je Sita šokirana što ga ti braniš i ćutiš. Evo sve stvari koje je rekao neka budu tačne, ti si bar obezbedila da tvoje ddete lepo živi sada, leži, spava u toplom. Njegovo dete je zbog njega jeo pre 9 meseci. Da se on pita to deto ne bi imalo šta da jede i pije. Meni nisu jasni ti ljudi kojima on prodaje te priče, ja se sećam kako se za jednu noć okrene situacija prošle godine. Sve su nas vređali, zbof čega ste i kako vređali, zašto on ne bi bio veštiji prevarant od Ane Ćurčić. Postoje loši ljudi, svi mi imamo greške. On da meni dođe u socijalan rad ja bi ga pitao šta si poslednji put uradio i kad - rekao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se njega tiče aposlutno i trajno bi mu oduzeo dete. Ne može da nema, a da kupi rolex. Kada praviš dete odeš, prosiš pa mu doneseš. Radi se o zameni teza i mi prčamo o tome kakva je ona, a onda zaboravljamo da je ta osoba obezbedila sve za to dete. Taj život bi bio ugašen pre 9 meseci koliki je on klošar - rekao je Marko Đedović.
On je molio da se vrati takvoj ženi, ja sam sve to video i pročitoa. Takvoj ženi hoćeš da se vratiš, ali ta žena sve obezbedi. To je bolesnik koji nije razvio terpaiju - rekao je Đedović.
Jel si ti bila prijavljena da si živela tamo? - upitao je Milan.
Jesam od prvog dana, i za zdravstvo i za firmu - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

On 9 meseci ne pita za dete, a onda ode kupi rolex i kači lamburdžinija. Evo ona ovakva onakva, ali obezbedila dete. A ti si divan,, pa nisi - rekao je Đedović.
Mi kad smo išli u Nemačku na neko svoje suđenje, taj pežo nije imao grejanje, ja sam se pokrivala ćebetom. On meni kaže sećaš li se kada smo se vozili pežoom, a sada smo u lamburdžinijem, velika kuća. Uvek je kačio moja žena, nikad je neću prevariti, nas neko kad bi video rekao bi ovi su milioneri, a mi nemamo ništa, ništa naše. On je u tom momentuu u svojoj glavi misli da je njegovo, on stavi sebe i priča sećaš se kada nismo imali - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Njemu je stalo da se osveti jer je ovo klasična osveta mškarca koji voli, on da je srećan bio bi sa svojom devojkom u Ameriici - rekao je Đedović.
On je itekkao video da volim Janjuša, da sam itekako drugačija, ja sam nešto drugo u odnosu sa Janjušem, najbolja verzija sebe - rekla je Aneli.
Šta ti imaš u Dubrovniku tačno? - upitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam, tu smo vlasnici ja, brat i sestra. Milane on je mene molio da pregovaram sa bratom da on tu nešto gradi. Ko zna koliko bi nas zavalili, sutra da li ću ja svoj deo prodati i sagraditi nešto i živeti od toga ko zna. Mi nemamo problem oko podele - rekla je Aneli.
Velika zemlja, tako da ja sam to prepustio bratu i sestri, oni su starii. Ostale su još neke stvari od tate koje smo mi podelili. Tata je fino živeo, ostavio iza sebe i novca i svega, tako da nama ništa nikad nije falilo. Sa bratom sam u dobrim odnosima, mi se volimo najviše na svetu - rekla je Aneli.
Mi smo svi skladna porodica, koji svi brinu jedni o drugima i svi se volimo - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Takvih prevaranata ima, meni je Aca Bulić pomagao, ja sam isto imao problem. Mi čekamo jednog čoveka, evo stižem, evo gužva, stižem za 3 minuta. Onda su tom tipu neka dva lika polomila ruke i noge zbog 2000e, ali ako je Asmin u ozbiljnim firmama i pričama, njega će neko da tuž. Znam jednog čoveka, iste takve prevare radi, to su ozbiljni foliranti - rekao je Ivan.
Evo Ivan je sada opisao Asmina od početka do kraja - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.