AKTUELNO

Ne želi da je vidi!

Upravo je počeo pretres nedelje sa Milanom Miloševićem. Prva tema za komentarisanje ove noći je podela budžeta Mensura Ajdarpašića. Voditelj je dao reč Mensuru.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja protiv njihovih veza nemam ništa, protiv njih nemam ništa. Čak ako treba ja ću i podržati, moje je da dam komentar na situacije - rekao je Mensur.
Milane ja sam odmah Mioni rekao, misli da me Marko Đedović nagovorio da uđem u vezu sa Mionom. Mene je začudilo jer smo mi drugari od spolja i onda da on izjavi da ja i dalje volim Vanju, glupost. Ja volim Mionu. Od ulaska je prošlo 5 meseci, stavri i situacije su se promenile, moj odlazak za razvod. Nova čjubav, osoba koju volim u koju sam se zaljubio i zavoleo. Ja sam ušao razlupan, kao poremećen. Došao sam sebi, oporavio se, doneo sam odluku koju sam doneo, niti ću je ikad promeniti, advokat ima punomoćje da reši razvod, tu osobu ne želim da vidim nikad u životu. Ne vraćam se nekome ko je jako loš. Ja sam bio frapiran da on kaže da njoj hoću da se vraćam . Šokiran sam jer smo dobri i napolju, ne znam koliko puta više da ponovim da se ne vraćam tom odnosu i da je kraj - rekao je Ša.
Ja zaista ne znam koja je njegova namera bila, prvenstveno jer su oni drugari napolju. AKo oni pričaju o svemu i to, ne znam ovo danas mi je delovalo sve suprotno. Kada je mene komentarisao videlo se da je spuštao loptu, ali da on smatra da je jedina naša veza prava verujem da misli tako - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Osoba sa kojom sa provodio vreme 24/7, a sa Vanjom nisam uopšte bio zajedno. To je takav promašaj i ta veza i taj brak. Ovo nije srljanje, ovo traje. Ovaj odnos se gradio na zdravim temeljima. Ja sam se Marku poveravao za sve. Mensur je rekao između redova kako je ostavila tog dečka tako može sutra i tee - rekao je Ša.
Ja smatram da sve sa čim se susrećeš moraš dobro da otvoriš oči. Ne za Mionu konkretno i za tu Vanju, trebao si bolje da otvoriš oči i pogledaš. Ja sam rekao i dobro i loše - rekao je Mensur.
Držao si se za taj detalj od pre pet meseci, a dalje sve što se dešavalo nisi pričao. Ti i ja nismo dugo šetali, ali smo dobri - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel ti misliš da može da ti se desi to što je sa Stanislavom? - upitao je Milan.
Pa ne mogu da razmišljam na ulasku šta ako me ostavi, ja ne mogu da gledam u pasulj, ja verujem u ovo sa Mionom i u ovu vezu. Poludeo sam da neko koga smatram bliskim mi tako nešto kaže. Blizu nas je vidi kakav odnos imamo, nas dvoje jedino možemo da se rastavimo - rekao je Ša.
Ja ne volim da pričam ono što ne mislim, mislim i dosta toga pozitivnog. Ti si na početku pričao da je ona bajna i sjaajn,a ja sam imao odnose i veze u kojima sam pogrešio i ja sam za njih rekao da neću da komentarišem i da se bavim njima, ja od toga ništa nisam čuo. Ja ne bih na taj način, briga te za nju, - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bio fin i kulturan, ja nisam tip da neko pi*a po meni, a da ja ćutim. Da nisu varale,. lagale, petljale ostale bi u mom životu - rekao je Ša.
Milane ako tako gledamo, on je izašao iz braka, prevario je suprugu, mislim ako tako gledamo. Meni se ovo nikad nije desilo, taj prvi pogled i osećaj, ja sam apsolutno sigurna u to nešto naše - rekla je Miona.
Većina njihovog odnosa je bila neraščišćena i zato dolazi na svađe. Da su oni iskreni, jesu, ali da je loš temelj, jeste - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

I da se meni desilo kao u Zadruzi 4, desilo se i iskreno je. Ono je bilo vidno da neće uspeti. Ja od nje vidim iskrenu emociju - rekao je Ša.
Marka nisam ni provukao, niti bih mešao - rekao je Mensur.
Ja ne menjam mišljenje o onom Mensuru, njegovo funkcionisanje u rijlitiju okej, ovo danas je Mensurova odjava u rijalitiju da pokaže kako se igra, samo ne znam što mene ubaci u to - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako ti iskreno misliš da ja sa tobom igram rijaliti, onda stvarno ne moraš da mi se obratiš više. Ovo je danas klasično iznošenje mišljenje, bez ikakve igranke. Ja sam bio u rijalitiju sa ljudima koji imaju ozbiljan kapcitet, ja sam ušao u sezonu kada su bili ozbiljni igrači - rekao je Mensur.
Očekivao sam da mi skrene pažnju na neke stvari - rekao je Ša.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.