AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

U toku večeri Ognjen Amidžić je porazgovarao sa Miljanom Kulić o atmosferi koja vlada u Beloj kući, a glavna tema su naravno ljubavni parovi u rijalitiju "Zadruga". Kulićeva  je dobro poznata kao neko ko je bez dlake na jeziku, pa je je sa Amidžićem otvoreno porazgovarala šta misli o najaktuelnijoj temi koja uzdrmala milionski auditorijum, a tiče se odnosa Kristine Kockar i Filipa Đukića.

Foto: Printscreen Youtube

Trese se kamera, trese se kamera. Sve je to providno, odgovorno tvrdim da je bilo seksa između njih dvoje i pre nego što su pustili snimak iz razloga što sam ja primetila da je ona zaljubljena u Filipa. Filip manje-više u nju - rekla je otvoreno Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kulićeva je na samom ulasku u Belu kuću podržavala Kiju, ali vremenom se njeno mišljenje promenilo. Ona misli da Kija glumi prevarenu ženu i da je Slobina supruga imala nešto sa Andrijom Lazovićem i pre nego što ju je suprug prevario u rijalitiju. Pored ovoga, ona je otkrila da ne vidi blistavu budućnost ni Slobi Radanoviću i Luni Đogani.

Strast, rijaliti veza koja će da se završi za dva-tri meseca posle rijalitija iz razloga što je on karijerista. On će da ide da svira i peva, njoj će to da smeta, jer mora da izabere ili ljubav ili karijeru - bila je iskrena Kulićeva.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: ONA JE ZAŠTITILA FILIPA: Kijina drugarica SIGURNA u ono što se DESILO između NJIH! (VIDEO)

Miljana je komentarisala i ostale parove "Zadruge", a šta je o njima rekla možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'