AKTUELNO

Nema šanse da je drugačije!

Zadrugare večeras očekuje još jedno uzbudljivo veče. Za nekoliko sati biće ih manje za jednog, a da li će to biti Kristina Kija Kockar ili Nena Petrović, odlučiće gledaoci. Koja god od njih bila, sačekaće ih podrška. U studiju televizije Pink u Šimanovcima gošće Dušice Jakovljević su Nenina mama Valentina i drugarica Branka, kao i Kijina drugarica Vanja.

Gledaoci su nestrpljivo čekali da vide i čuju šta će reći upravo Vanja i kako će prokomentarisati odnos Kije i Filipa:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam da se tu ništa ne događa. Da je bilo nešto, ona bi rekla jer je ona iskrena. Ona je i te kako zaljubljena u Andriju i sigurno ga ne bi izdala kao što je ona bila izdata. Čula sam ja nju da je ona pričala da je svesna kamera, ali da nije očekivala da će to tako odjeknuti napolju. Mislim da ona nije tu samo kriva, da je ona zaštitila Filipa i da je čekala da on nešto kaže. Treba pitati njega kakve emocije on ima. Prali su veš sigurno i odmah sam znala da to nije istina, a to što su bili u kupatilu, oni su to demantovali. Kristina nema potrebe da laže, ona ima napolju nekog koga voli, i on je zaista voli. Razumem i zašto je Miki ljubomoran, jer mu se sviđa Kija. Meni je žao što je ispalo kao da je ona neko ko je uradio nešto u rijalitiju, a to je čista neistina. Ona je sa svima dobra, ali je u Filipu videla drugara i očekivala je da će on nešto da kaže - rekla je Vanja.

Ona je ponovo komentarisala i odnos Kije i Slobe i pevačevo ponašanje:

Foto: TV Pink Printscreen

Videla sam da se pisalo da je Sloba nju udario. On nju nikad nije udario, nikad nije bio agresivan, ja ga ne znam takvog. Kristina je javno rekla da Slobodan kad je bio sa njom nikad nije bio agresivan. Mislim da je stvarno presekla emocije, mnogo je patila i kad je ulazila ovde, skroz je presekla emocije ka Slobi. Povređena je, kao i svaka žena. Ona njega ne voli, ali je povređena i to je normalno. Ja na lepšoj svadbi nisam bila kao na njihovoj, ali ne vredi, svako ima svoju priču, ugao gledanja - rekla je Vanja.

PROČITAJTE JOŠ: OVO NIJE TREBALO DA VIDI: Janjuš bio na IVICI SUZA, jedva se obuzdao! (VIDEO)

O čemu je Vanja još pričala, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

'