AKTUELNO

Anastasija Ražnatović već neko vreme živi u Španiji sa svojim izabranikom, fudbalerom Nemanjom Gudeljem, a supružnici maksimalno uživaju u svakom zajedničkom trenutku.

Situacije iz svakodnevnog života Anastasija neretko deli na svojim društvenim mrežama, a njen najnoviji snimak nasmejao je, kako nju samu, tako i većinu njenih pratilaca na Instagramu.

Naime, Anastasija je zabeležila trenutak tokom vožnje u kom je zajedno sa svojim suprugom pevala uživajući u numeri.Njen muzički talenat poznat je širokoj javnosti, a Anastasijini brojni pratioci sada su imali priliku da čuju i Nemanjin glas.

Kako se fudbaler opustio, zapevao je iz sveg glasa, te prasnuo u smeh što je ispratila i Anastasija koja je ovaj trenutak zabeležila kamerom.

- Voli da peva više nego leba da jede - napisala je Anastasija uz video i dodala emodžije koji plaču od smeha.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, Anastasija je nedavno podelila video-snimak u kom je podelila najintimnije momente sa suprugom iz prethodne godine.

U kratkom snimku koji je osvanuo na društvenim mrežama mogu se videti detalji njihovog venčanja, putovanja, porodičnih momenata i poslovih uspeha, ali i bolni trenuci kroz koje su prolazili zbog gubitka deteta.

Anastasija je podelila fotografiju ultrazvuka, ali i svoje uplakano lice, što je dotaklo mnoge, dok je ona istakla da je zahvalna na svemu, jer je sve kako bi trebalo da bude.

- Hvala 2023. na lekcijama, bolu, smehu, tužnim i srećnim momentima. Sve je baš ovako trebalo da bude... U susret 2024. idemo puni nade, ljubavi i radosti! Pa neka bude kako je Bog rekao - istakla je naslednica muzičke zvezde Cece Ražnatović.

Autor: Pink.rs