AKTUELNO

Bivši učesnik "Zadruge" i tiktoker Nenad Lazić Neca stigao je u Srbiju nakon što je bio na operaciju želuca u Turskoj.

Necu su mediji zatekli na aerodromu nakon što je sleteo, a bivši rijaliti učesnik je sa osmehom na licu pozirao fotoreporterima i otkrio kako se sada oseća.

- Sve proteklo u najboljem mogućem redu. Ja sam najviše paničio i zbog toga sam sebi izazvao neke reakcije, kao povišena temperatura, pritisak i sve to... Ostalo je sve bilo u najboljem redu. Niti sam osetio bol, niti mučnine, doktori su 24 sata bili uz mene i stvarno se osećam savršeno, kao da nisam bio na operaciji.

- Bio sam uplašen, nesrećni slučajevi se dešavaju u bolnicama koje nisu proverene, uvek treba proveriti. Sad mogu da igram, mogu da pevam, mogu sve da radim... Brinuli su i mama i Peca, čak su i ljudi sa fakulteta zvali to moram da kažem, svi koji me vole su se zabrinuli, ali javljao sam se na Tik toku svima... Nakon operacije osetio sam bol kao kad imate upalu mišića. Posle zahvata mi davali lekove protiv bolova.

- Operacija želuca me je koštala preko 4.000 evra. Za ovakvu stvar ne treba žaliti pare, ukoliko neko zaista ne može da smrša prirodnim putem. Ovo je bio jedini način da ja smršam, jer sam bio lenj. Sad uopšte nemam apetit, ali pijem vitamine i sve ono što mi je potrebno.

- Prvih nedelju dana ne smem da jedem ništa samo lekovi i vitamini, sledeće nedelje mogu malo čorbice, pa kasnije kašice... Krećeš ispočetka kao neka beba - rekao je Neca.

Autor: Pink.rs