AKTUELNO

Nova veza na pomolu!

Maja priznala Urošu da joj je top frajer u prolazu, on se zbunio u izlaganju pa pocrveneo. Bojana nazvala Slađu polronom porodice Šparavalo.

Foto: TV Pink Printscreen

Najveći poltroni su ovde oni koji borave u senci nekih određenih osoba. Tajve osobe nemaju svoj stav ni mišljenje, spremni su da urade sve zarad neke osobe. Navešću Uroša, on je davež i mislim da nije normalan skroz, drugo mesto Jovana pevačica koja je u majinoj senci, imam transfer blama od njih i na trećem mestu Boža Džons, on pokušava da bude Mićin poltron -rekao je Samir.
Dobro veče, ja ću navesti Samira najvećeg poltrona Milene Kačavende, zatim Luka je na drugom mestu jer je bio poltron Anite i Anđela i treća je Jovana pevačica -rekao je Boža.
Du*euvlakači su Lakić, Majčica i Danka, to je moje mišljenje -rekla je Anđela.
Što se tiče poltrona ja ih ne gotivim odvratni su mi, na prvom mestu je Žana, smatram da je poltron Đedovića i Kačavende, na drugom mestu je lažna prijateljica Maje Marinković a to je Slađa Poršelina, ona je i najveći poltron Anite i Anđela trenutno. Na trećem mestu bih navela Snežu Kušadasi -rekla je Lejdi.

Foto: TV Pink Printscreen

Moj poltron je Dario, njega ću iskorišćavati do kraja kad mi treba neka uteha, zatim Slađa poltron od porodice Šparavalo i mali Uroš, koji je bolesnik -rekla je Sara Marbelja.
Danka mi je na prvom mestu, druga je Tamara Tiktok, jer sam ti dao šansu ali si je propustila i treći je Uroš mali bolesnik -rekao je Uroš Rajačić.
Uroše samo da ti kažem da si top frajer -rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.