AKTUELNO

Promenio život iz korena!

Pre devet godina odjeknula je vest da je poznati voditelj Vladimir Stanojević petukao devojku fitnesinstuktorku Ana Mariju Žujović.

Žujovićeva, koja je tada tvrdila da je bila u drugom stanju i da je bebu izgubila zbog batina koje je dobila, optužila je voditelja za nasilje, javnosti pokazala masnice po licu. Optužnica je podignuta, a voditelj je nekoliko nedelja potom spakovao kofere i napustio Srbiju, u koju se do sada nije vratio. Stanojević je otišao za Ameriku, nastanio se u Las Vegasu.

Foto: Instagram.com/vladimir.stanojevic.lasvegas

Nekada popularno TV lice, Vlada je otpočeo potpuno novi život. Kako je naveo jednom prilikom, razlog za odlazak u Ameriku je, navodno, to što je želeo da "uči jezik", a u međuvremenu je našao i posao kao domaćin za klubove u Las Vegasu. Spekulisalo se više puta kako voditelj tamo menja devojke, ali i da se oženio, ali sve je bilo nepotvrđeno. Vlada je izgovorio sudbonosno "da", o čemu su svedočile fotografija s venčanja Stanojevića i njegove devojke Amerikanke, a do koje je pre dve godine Kurir došao.

Inače, Stanojević se ovim nije pohvalio putem društvenih mreža, a svoju suprugu krije od očiju javnosti i ne eksponira je nigde. Kako smo uspeli da saznamo, njih dvoje su se upoznali u Los Anđelesu pre nekoliko godina i od tada se ne odvajaju.

Foto: Instagram.com/vladimir.stanojevic.lasvegas

Kako smo ranije pisali, on se i skućio, ima svoj biznis i mesečno zarađuje i do 15.000 dolara.

Podsetimo, Vladimira je bivša devojka Ana Marija Žujović optužila 2015. godine za nasilje u porodici, nakon čega je on otišao u Ameriku. Za njim je 2016. godine raspisana poternica, pa će, ukoliko kroči u Srbiju, odmah biti priveden kako bi se suočio s bivšom, koja je tražila da mu se sudi u odsustvu. Upravo zbog toga Stanojević više od devet godina nije dolazio u rodnu zemlju.

Autor: Pink.rs