AKTUELNO

Sportski direktor FK "Crvena zvezda" Mitar Mrkela nikada nije eksponirao svoj privatni život, ali javnosti je dobro poznato da je bio u braku sa glumicom Lidijom Vukićević.

Tačku na brak stavili su 2000. godine, a dok su bili u ljubavi, dobili su sinove Andreja i Davida, a i danas su u korektnim odnosima.

Mitar Mrkela nakon braka sa Lidijom započeo je vezu sa atraktivnom Olgicom, sa kojom je 2013. godine dobio sina Dušana.

Foto: Instagram.com

Ona je jednom prilikom govorila o tome da joj jako smetaju komentari da kao žena sportskog funkcionera ništa ne radi.

- Čitala sam komentare ispod Mitinih i mojih zajedničkih fotografija u kojima ljudi pretpostavljaju da ništa ne radim. Te predrasude nisu tačne. Moj dan počinje tako što vozim dete u školu, zatim obavljam kupovinu, dolazim kući, završavam obaveze. Potom odlazim po sina, a kad se vratim, spremam ručak. Kuvam svakodnevno. Imam dete, naravno da ću da mu spremam hranu. Osim toga, moj muž se zdravo hrani, ne jede masno, jede dosta belog mesa, salata i voli da ruča kod kuće. Mnogo vremena provodim u kuhinji, nekad i više nego što želim - rekla je Olgica jednom prilikom.

Funkcija sportskog direktora u velikom klubu podrazumeva i da ne postoji klasično radno vreme. Prelazni rokovi su obično u vreme godišnjih odmora, tako da se Olgica ne seća ni jednog jedinog dana da njen muž nije morao da radi.

Foto: Instagram.com/vukiceviclidija

- Nije lako biti supruga sportskog funkcionera. Za sve ove godine koliko smo zajedno ne sećam se da mu je makar na pola sata bio isključen telefon. Uvek ga neko zove, stalno radi. Međutim, on je radoholičar i ne pada mu teško. Nekad mu doslovce kažem: "Hajde ostavi malo telefon i druži se sa nama". Šalu na stranu, svesna sam da je na odgovornoj funkciji i da mora puno da radi ako želi da ostane uspešan kao i dosad - naglasila je Olgica.

Slobodno vreme uglavnom provode porodično ili sa najbližim prijateljima.

- Kad je Mita slobodan, što je retko, uglavnom prošetamo. On svakog dana odvoji vreme da se igra sa Duletom. Uveče volimo da gledamo filmove i serije. Viđamo se sa prijateljima. Imamo stvarno mnogo prijatelja sa kojima se posećujemo - istakla je Olgica jednom prilikom za "Informer".

Autor: pink.rs