AKTUELNO

Novo izdanje vaše omiljene emisije o poznatima, emisije "Premijera Vikend - Specijal" voditeljke Bojana Lazić i Tijana Prica Kocić zakazale su već za nedelju popodne.

Naime, kako je već poznato, ekipa emisije "Premijera Vikend - Specijal" svojim premijernim pričama svakog vikenda nikoga ne ostave ravnodušnim, a ono što je činjenica i o čemu brojke već nedeljama unazad na merenjima gledanosti govore, milioni gledalaca prikovani su za male ekrane.

Premijerna ekipa za ovu nedelju spremila je dosta premijernih priča. Naime, sestra aktuelne učesnice "Elite" Aneli Ahmić, Sita Ahmić, rešila je da stane na put svim lažima koje je u javnost plasirao Asmin Durdžić, Anelin bivši muž, te je tako u okviru ekskluzivne ispovesti otvorila vrata svog raskošnog doma i tom prilikom dokazala da Anelina ćerka Nora odrasta u sasvim normalnim uslovima za jedno dete, da ima sve što joj je potrebno, jer je Asmin u javnost izneo da njihova porodica u kući nema ni struju, a ni vodu.

Foto: PINK.RS/N. VUJIČIĆ/Pink.rs/Z. Veljković

On Noru nije hteo ni da upiše u vrtić - rekla je između ostalog Sita Ahmić.

Da premijerni objektiv ne miruje, govori činjenica i da su muzičku zvezdu Svetlanu Cecu Ražnatović pratili u stopu na Jahorini.

Ekipa ove emisije posetila je sva gradska dešavanja, a između ostalog donosi i priču Đorđa Davida po povratku iz Makedonije u kojoj je doživeo saobraćajnu nezgodu u kojoj je stradala devojka, o čemu se danima unazad naveliko priča i piše.

Foto: RTV PINK/ Premijera Vikend Specijal

Ali, to nije sve! U uživo uključenjima biće: Veljko Ražnatović, Kaliopi, Luna Đogani...

U nedelju vas očekujemo kraj malih ekrana, jer se ovo novo izdanje emisije "Premijera Vikend - Specijal" nikako ne propušta. Nedelja, čekamo vas!

Video: RTV PINK/ Premijera Vikend Specijal

Autor: Pink.rs